Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Yedek hesaplarımdan birine zamanında 5 dolar atmıştım pazarı açıktı alım satım vs yaptım. Bugün tekrar girdim 8 cent var pazarı kullanmaya çalıştığımda 7 gün ila 1 yıl içerisinde ters ibraz olmayan ödeme gerekli dedi. Bunu nasıl en ucuz ve kolay kaldırabilirim?

Ben de denemiştim fakat açık açık belirtiliyor. İadesiz harcama yapılacak. Ha şöyle olabilir, bakiye olarak yüklenir oyun almak vs. istemiyorsan ilerleyen dönemde alacağın bir şey olursa en azından bakiyesi hazır olur. Alınacak bir şey olduğunda da ana hesaba hediye olarak gönderilir.

Topluluk Pazarı'na erişebilmeniz için hesabınız üstünde 7 günden eski ancak bir seneden eski olmamak üzere satın alma yapılmış olması gerekmektedir. Steam cüzdanınıza bakiye ekleme, oyun, DLC ya da yazılım satın alma bu gerekliliği karşılar. Bir Steam cüzdan kodu veya hediye kartını hesabınızda etkinleştirerek Steam cüzdanınıza bakiye eklemek de ayrıca bu gerekliliği karşılamaktadır. Perakende CD anahtarı etkinleştirmeleri ve hediye satın alımları bu gerekliliği karşılamamaktadır.