3 31988 Becerikli Katılım 7 Mart 2026 Mesajlar 294 Çözümler 3 Beğeniler 178 17 Mart 2026 #1 Fan vidasını takıyordum, PC açıktı. Parmağım anakarta değince PC yeniden başladı, şu an sorunsuz çalışıyor. Normal mi? Donanım zararı olur mu?
Fan vidasını takıyordum, PC açıktı. Parmağım anakarta değince PC yeniden başladı, şu an sorunsuz çalışıyor. Normal mi? Donanım zararı olur mu?
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 17 Mart 2026 #2 31988 dedi: Fan vidasını takıyordum, PC açıktı. Parmağım anakarta değince PC yeniden başladı, şu an sorunsuz çalışıyor. Normal mi? Donanım zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kısa devre olmuştur tahminimce. Sorun olmaz.
31988 dedi: Fan vidasını takıyordum, PC açıktı. Parmağım anakarta değince PC yeniden başladı, şu an sorunsuz çalışıyor. Normal mi? Donanım zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kısa devre olmuştur tahminimce. Sorun olmaz.
cancka Becerikli Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 134 Beğeniler 53 Yer Ankara 17 Mart 2026 #3 Benzer bir şey yaşadım, konu açtım bende inşallah sıkıntı olmamıştır. Bende BitLocker ID sormaya başladı sürekli, her açılışta.
Benzer bir şey yaşadım, konu açtım bende inşallah sıkıntı olmamıştır. Bende BitLocker ID sormaya başladı sürekli, her açılışta.