PC açılışında Ethernet simgesi yanıp sönüyor ve internet geç geliyor

PC'ye sabit yerel IP adresi atamayı denediniz mi?

PC'ye sabit yerel IP adresi atamayı denediniz mi?

İp ile Mac eşleştirdim modem üzerinden ama o da işe yaramadı sizin dediğini denemedim. Nasıl yaparım?

Cevabınız için teşekkürler fakat daha öncesinde defalarca kez temiz kurulum yapıldı. Yani sizin dediğiniz gibi sistem dosyasında falan sorun olma ihtimali 0

Hızlı başlatmayı açın.

Açtım değişmedi hocam.

Aklıma tek mantıkı gelen şey modem ısınıyor ve o yüzden bu gecikme oluyor. Ama ne oyunlardaki pingim de ne de indirme hızımda absürt bir durum yok. Konum 40 derece civarı şu an memleket yanıyor.

İp ile Mac eşleştirdim modem üzerinden ama o da işe yaramadı sizin dediğini denemedim. Nasıl yaparım?
Şu an PC başında değilim, internette aratırsanız rehber vardır mutlaka ona göre yapabilirsiniz.

Kablonun stabil olduğundan emin miyiz, farklı bir kablo dener misiniz?

IPv6'yı devre dışı bıraktınızmı.

IPv6'yı devre dışı bıraktınızmı.

Evet hem PC'den hem de modem arayüzünden devre dışı bıraktım ama işe yaramadı.

Şu an PC başında değilim, internette aratırsanız rehber vardır mutlaka ona göre yapabilirsiniz.

Bu yöntemi de denedim bu arada modem arayüzünden hem PC'yi rezerve yaptım yani kiralama süresi kalktı süresiz olarak değişti. Ve ip/mac eşleme listesine de ekledim ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…