PC için çiftlik oyunu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Samurai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 100
  • Etiketler Etiketler
    önerisi

Samurai 9

Yetkin
İyi sosyaller herkese.

Eskiden bilenler vardır Facebook üzerinden Farm Ville 2 oyunu vardı ve eğlenerek oynuyorduk. Oyunu maalesef oynayamıyoruz oynayabiliyorsak çok eskidi. Buna benzer; bilgisayar için bize çok fazla seçenek sunan online veya offline fark etmez oyun önerisi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Flash desteğinin sona ermesi sonucu o oyunlar kalmadı maalesef. Stardew Valley işini görecektir ama.

Hiç grafik yok neredeyse piksel piksel her şey daha önce hiç oynamadım.

Hiç grafik yok neredeyse piksel piksel her şey daha önce hiç oynamadım.
Oyun başta biraz monoton gidiyor bence ama sonrasında açılıyor. Her mevsime özel ekinler var, özel tohumlar vesaire var. Piksel olması o eski havayı katıyor.

Yanlış bilmiyorsam grafik modları da var ama.

Söylediğiniz oyunla benzer mi bilmem fakat Ranch Simulator öneririm.

Flash desteğinin sona ermesi sonucu o oyunlar kalmadı maalesef. Stardew Valley işini görecektir ama.

Mobil versiyonu bilgisayara göre kısıtlımı yoksa aynı şeyler yapılabiliyor mu?

Stardew Valley içeriği bitmek bilmeyen çok uzun saatlerini alabilecek bir oyun. Her aşaması keşif dolu. Mutlaka tavsiye ediyorum. Çok fazla vakit geçiriyorum oyunda. Özellikle mobilde. Save dosyası da çok büyük kolaylıkla tüm platformlar arasında aktarılıp devam edilebiliyor.

Mobil versiyonu bilgisayara göre kısıtlımı yoksa aynı şeyler yapılabiliyor mu?
Her şey aynı. Save dosyasını mobil ve PC arasında aktarmak da mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…