Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Bütçe?
Crestfallen
Uzman
Bütçe nedir? Düşük bütçede Aula N108 F/P ürünü. Minik bir hoparlör.
Son düzenleyen: Moderatör:
kNecht
Yetkin
Bütçe nedir? Düşük bütçede Aula N108 F/P ürünü. Minik bir hoparlör.
Bütçe belirleyemiyorum sesi puslu vermesin kaliteli versin şarj etme derdi olmasın yeterli F/P ürün olabilir.
Crestfallen
Uzman
Denk gelirse Polosmart PGS403 modeli olan hoparlörü almıştım BİM'den. Fiyatına göre çok çok iyi bir performansı vardı. Sadece RGB rahatsız ediyordu. Bulamazsanız Aula N108'de F/P ürünü. Amazon satıyordu en son. Beğenmezseniz iade için daha kolay olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cızırtı sorunu var değişim yaptım yine aynı, mouse'u hareket ettirdiğimde hoparlörden cızırtı geliyor.Bütçe nedir? Düşük bütçede Aula N108 F/P ürünü. Minik bir hoparlör.
RoaringLion
Üstün
Her hoparlör konusuna bunu yazarım:
www.akakce.com
Bunu da her nasılsa üsttekinden daha ucuz olduğu için paylaşıyorum:
Logitech Z207 10 W PC Bluetooth Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Z207 10 W PC Bluetooth Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Z207 10 W PC Bluetooth Hoparlör özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunu da her nasılsa üsttekinden daha ucuz olduğu için paylaşıyorum:
Crestfallen
Uzman
Onu farklı bir markanın ürününde arkadaşım yaşamıştı. İnternette araştırmıştık cw gibi sebebini anlayamadığımız bir şey sebep oluyordu. Belki sizinde benzer bir durumdur. Çünkü bu ürünü ben de kullandım, farklı bir arkadaşım aktif olarak kullanıyor. Bahsettiğiniz sorunu yaşamadık. Amazon yorumlarıda ortada.Cızırtı sorunu var değişim yaptım yine aynı, mouse'u hareket ettirdiğimde hoparlörden cızırtı geliyor.
Satıcı Amazon olduğu için bence almakta sorun yok.