Merhaba. 2-3 tane Android oyunu için emülatör arıyorum. Bir zamanlar BlueStacks vardı fakat artık çok daha fazla uygulama çıktığı için sizin tavsiyelerinizi de merak ediyorum. Ne önerirsiniz?
LDPlayer is a free Android emulator to play mobile games on PC with mouse and keyboard. It provides the fastest performance for Android gaming, supports various Windows systems and most popular apps and games.
İçerisindeki desteklediği oyunlar oynamak istediğiniz oyunlar ise Google Play Games for PC bakabilirsin. Veya biraz uğraşırım dersen Windows Subsystem For Android'de kullanabilirsin.
En iyi Android Emülatörü olan NoxPlayer ile PC'de en popüler mobil oyunları oynayın ve uygulamaları çalıştırın. Android 9'u destekler. Windows ve Mac ile uyumludur. Çok daha hızlı ve daha kararlı.
Emülatörler genel olarak gelir sağlayamadıklarından, bol bol reklam içeren çöp yazılımlar. Oyuna özel olanlarında reklamlar az olmasına rağmen var. yüzden şu anlık en ideali Google Play Games.
Zaten temelleri de birbirine yakın. Genelde de ekran kartını düzgün kullanan araçlar değiller. Yani işlemcin sorun çıkarabilir. Keza bellek yetersiz kalabilir. Yani telefondan daha kötü performans da alabilirsiniz. Sürekli telefon oyunu oynuyorsanız belki bir tablet de alabilirsiniz.
Bir de kurcalarken şunu buldum. Denemek istersen bakılabilir.
Play mobile games or run Android apps on PC or Mac with MuMuPlayer, which is the first to adapt to Apple Silicon Mac. Supports Android 12, multi-instance and more.