PC montajı için kaç TL verilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vadbav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    montaj

Vadbav

Başarılı
Ben sistemimi DDR5 geçirmek için bir sürü alışveriş yaptım. Kasa, 4 adet ekstra fan, kule tipi soğutucu, yeni anakart, yeni RAM, eski kasamdan da ekran kartı, PSU falan çıkacak yeni kasaya eklenecek ve kullanılmayan anakart işlemci RAM'ler sökülecek kasa boşaltılacak. Bilgisayarcı ne kadar ücret talep ederse makuldür kazıklanmamak adına soruyorum teşekkür ederim.

0 TL verilmeli. Bu saydıklarını evde kendin de yapabilirsin. Bir adet yıldız tornavida + termal macun + peçete yeterli olacaktır.

0 TL verilmeli. Bu saydıklarını evde kendin de yapabilirsin. Bir adet yıldız tornavida + termal macun + peçete yeterli olacaktır.

Ben böyle konularda el becerisi olarak 0'ım maalesef. Parçaları da riske etmemek adına dışarıda yaptırıyorum yine de öneriniz için teşekkür ederim.

İş görür.

Ben böyle konularda el becerisi olarak 0'ım maalesef. Parçaları da riske etmemek adına dışarıda yaptırıyorum yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Eğer gerçekten kaliteli bir bilgisayarcı değilse bilmeyen birinden daha kötü eder.

500₺ fazla bile ama hiçbir bilgisayarcı bu paraya o işi yapmaz. Kardeşim windows yükleyeceğim, termal macun süreceğim, kontrollerini yapacağım, driver yükleyeceğim gibi 2 dakikalık işlemleri abarta abarta 1500-2000₺'den aşağı para istemezler. Eğer 18 yaşınıza kadar hayatta kalabilme becerisine sahip bir bireyseniz 2-3 vida sıkıp sisteminizi de kendiniz toplayabilirsiniz. Zaten yarın öbürgün temizlik için o için bu için o kasa ile her türlü uğraşacaksınız.

200tl civarı alıyoruz biz hocam. Piyasada 200-300 arası normaldir.

Kendime bu konularda güvenmiyorum ekipmanlarımı hiç ederim eminim o yüzden böyle bir şey tercih ediyorum keşke yorum yapan arkadaşlar gibi bende el becerimle bir şeyler yapabiliyor olsam ama maalesef.

Elinizi toprağa vurun. Bir kere kaçtın iki kere kaçtın nereye kadar?

Anladım hocam.d

200tl civarı alıyoruz biz hocam. Piyasada 200-300 arası normaldir.
Çok teşekkür ediyorum tek fiyat söyleyen kişi oldunız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…