PC Simulator Virüslü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan oyun virüslü oyun demek değildir. Genel kanını aksine güvenilir onlarca site vardır ve gönül rahatlığı ile istediniz oyunu yükleyebilirsiniz. Yüklenme ekranının uzun sürmesi oyunun virüslü olduğunu göstermez, repack oyunlar sıkıştırıldığı için yüklemesi normal dosya yüklemelerine göre uzun sürer hatta düşük işlemcili ve RAM'lı sistemlerde üstüne büyük boyutlu oyunlarda bu yükleme saatlerce dahi sürebilir. DODI repacks, FitGirl repacks gibi güvenilir kaynaklardan ya da Reddit'te /torrents subredditinde paylaşılan web sitelerinden güvenli bir şekilde istediğiniz her dosyaya erişebilirsiniz. Ha tabi ki kesinlikle 3-5 kuruşluk oyunları korsanlamanızı tavsiye etmiyorum ayrıca parasını hak eden her oyunu parasıyla almanızı tavsiye ederim.

Hocam ben güvensiz yerden indirmedim. Türk sitesinden indirdim ama indirmeden önce zaten ilk yorumlara bakarak indiriyorum. PES 2008, PES 2013, PC simulator. Sadece bunları crackli indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…