Çözüldü PC Skyrim Anniversary Edition kayıt dosyası Nintendo Switch'teki Skyrim'e aktarılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
The Lands Between
Herkese merhaba, iyi sosyaller.

Çipli Nintendo Switch Lite kullanıyorum. Cihazda Skyrim bulunuyor. Oyunu yüklerken de tüm DLC'ler dahil şekilde yüklemiştim, yani içerisinde bilgisayardaki Anniversary Edition'da olan paketler bulunuyor.

SD karttan baktığım kadarıyla .sav0, .sav1 gibi uzantılı dosyalar bulunuyor. Save'ler bu şekilde kaydediliyor. Bilgisayarda ise .ess olarak kaydediliyor. Acaba bu uzantılar birbirlerine dönüştürülebiliyor mu? Bilgisayarda ciddi ilerleme kaydettim. Switch'ten devam edeceğim; bilgisayardaki save'imi Switch'e aktarabilirsem çok iyi olur.

Yapanınız var mıdır?

Çözüm
Not: Bunları yapmadan önce PC ve Switch savenizin yedeğini alın.
Switch Lite'ınızda JKSV'yi açıp Skyrim savenizin yedeğini micro SD'nize kaydedin (save yoksa oyunu açıp bir kere save almanız yeterli olacaktır).

Switch'inizi bilgisayara bağlayıp JKSV/Saves/Skyrim yolunu izleyin (farklı bir yolda olabilir, Switch'teki save'inizi bulun kısaca).

PC save'inizdeki en güncel .ess dosyasını kopyalayıp Backup folder'ına yapıştırdıktan sonra .ess dosyasının ismini ve uzantısını Switch save'inin ismiyle değiştirin ve Switch save'ini silin.

Son olarak tek bir şey kalıyor o da JKSV aracılığıyla Backup save'inizi restore etmek.
Not: Bunları yapmadan önce PC ve Switch savenizin yedeğini alın.
Switch Lite'ınızda JKSV'yi açıp Skyrim savenizin yedeğini micro SD'nize kaydedin (save yoksa oyunu açıp bir kere save almanız yeterli olacaktır).

Switch'inizi bilgisayara bağlayıp JKSV/Saves/Skyrim yolunu izleyin (farklı bir yolda olabilir, Switch'teki save'inizi bulun kısaca).

PC save'inizdeki en güncel .ess dosyasını kopyalayıp Backup folder'ına yapıştırdıktan sonra .ess dosyasının ismini ve uzantısını Switch save'inin ismiyle değiştirin ve Switch save'ini silin.

Son olarak tek bir şey kalıyor o da JKSV aracılığıyla Backup save'inizi restore etmek.

Çözüm
Bunu denemistim de ise yaramamisti, sanirim yanlis yapmistim ama bu sefer oldu. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…