Arkadaşlar, bazen sistem donuyor ve "dıııııt" diye bir ses geliyor. Ancak klavye, mouse hiçbir şey çalışmıyor. Açma-kapama tuşundan PC'yi kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum.
Sistemdeki sıkıntının neden kaynaklandığını nasıl tespit edebilirim?
Geçen yaşadığında siyah ekran gelip beklenmeyen bir durum yaşandı yeniden başlatılıyor yazısı da göründü.
Siyah ekrandaki durdurma kodunu gördünüz mü Unexpected store exception mesela, minidump klasöründe dosya var mı diye bakın varsa paylaşınız. Hiçbirini bilmiyorsanız bu rehbere göre olay görüntüleyicisi raporu paylaşın ve CrystalDiskInfo ile de diskin durumunu paylaşınız: Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Siyah ekrandaki durdurma kodunu gördünüz mü Unexpected store exception mesela, minidump klasöründe dosya var mı diye bakın varsa paylaşınız. Hiçbirini bilmiyorsanız bu rehbere göre olay görüntüleyicisi raporu paylaşın ve CrystalDiskInfo ile de diskin durumunu paylaşınız: Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Hocam o bölümde yer alan windows günlüklerindeki kısmı paylaştım. Rehberde yer alan save kısmını yaptığımda ise masaüstüne görseldeki gibi kaydediyor. Bunu nasıl istediğiniz formata dönüştüreceğim anlayamadım.