Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Xbox PC uygulaması üzerinden Yakuza 6 almaya çalışıyorum ancak ne yaparsam yapayım olmadı. Denildiği gibi Microsoft Store ve Xbox uygulamalarından çıkış yapıp tekrar girdim ama olmadı. Sonrasındaysa hatada da yer verildiği üzere farklı bir ödeme yöntemi seçtim fakat yine olmadı. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki oyun 60 TL ve kartımda 60 TL'den fazlası var. Yardım edebilecek biri çıkarsa çok sevinirim, iyi Sosyaller.
Kart Troy mu? Birden fazla kez hatalı işlem gerçekleştirdiysen sistem geçici olarak satın alma işlemine kısıtlama getirmiş de olabilir. Aynısını Play Store üzerinde yaşadım.
xbox'ımı satmadan önceki son 3 ay yaşadığım problem aylık game pass ödemelerim otomatik her ay ödenirken son 3 ayımda ödememeye başladı. Aynı şekilde oyun alırken de aynı hatayı alıyordum en sonunda xbox'ımı sattım. Farklı kartlar denemeye çalış eğer sisteme atabiliyorsan parayı o şekilde ödemeyi dene. PS store'da sorun yaşadığımda direkt karttan almak yerine hesaba para ekliyordum sorun yaşamıyordum. onun dışında bir bilgim yok.