Drwenski
Uzman
Herkese hayırlı günler. Arada sırada bilgisayarımı televizyonuma bağlayıp gamepadle Single oyun oynuyorum. Televizyonum 4K 120Hz OLED olduğu için güzel oluyor. Fakat bunu yaparken sürekli kasayı televizyonun yanına taşımak zorunda kalıyorum. Bunun için internetten araştırdığımda uzun HDMI kablolar olduğunu gördüm (hepsiburada.com). Bu tarz bir kablo alıp kasayı hiç yerinden oynatmadan HDMI kablosunu televizyona taksam aynı verimi alabilir miyim? Kablo uzun olduğu için bir problem olur mu?
Gamepad (Fantech EOS Pro) hem dongle hem Bluetooth'la çalışıyor. İkisinin de mesafesinin yetmeyeceğini düşünüyorum, nasıl bir çözüm bulabilirim? Kasayla televizyonun arasındaki mesafe 7 metre. USB kablo uzatıcı tarzı bir ürün var mı? Şimdiden çözümleriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Gamepad (Fantech EOS Pro) hem dongle hem Bluetooth'la çalışıyor. İkisinin de mesafesinin yetmeyeceğini düşünüyorum, nasıl bir çözüm bulabilirim? Kasayla televizyonun arasındaki mesafe 7 metre. USB kablo uzatıcı tarzı bir ürün var mı? Şimdiden çözümleriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: