KS KS Kogar Çalışkan Katılım 25 Şubat 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 1 15 Mart 2026 #31 Lorien dedi: Sadece FIFA oynayacaksanız alın gitsin. Genişletmek için tıkla... Yani ağrılıklı olarak FIFA oynayacağım diyebiliriz. İkisi arasından bir öneriniz bulunuyor mu hocam?
Lorien dedi: Sadece FIFA oynayacaksanız alın gitsin. Genişletmek için tıkla... Yani ağrılıklı olarak FIFA oynayacağım diyebiliriz. İkisi arasından bir öneriniz bulunuyor mu hocam?
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 15 Mart 2026 #32 Kogar dedi: Yani ağrılıklı olarak FIFA oynayacağım diyebiliriz. İkisi arasından bir öneriniz bulunuyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... İkisini de kullanmadım ve teknik bilgim o kadar yok bu modeller hakkında. Ama Tactical Combat'ın övüldüğünü görmüştüm. Videosu da var bakabilirsiniz.
Kogar dedi: Yani ağrılıklı olarak FIFA oynayacağım diyebiliriz. İkisi arasından bir öneriniz bulunuyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... İkisini de kullanmadım ve teknik bilgim o kadar yok bu modeller hakkında. Ama Tactical Combat'ın övüldüğünü görmüştüm. Videosu da var bakabilirsiniz.
mete01 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.130 Çözümler 7 Beğeniler 1.335 15 Mart 2026 #33 Ben 2,5 yıldır Xbox 9. nesil gamepad kullanıyorum. Evim bayağı tozlu olduğu halde difteri olmadı. Ben gönül rahatlığıyla öneririm.
Ben 2,5 yıldır Xbox 9. nesil gamepad kullanıyorum. Evim bayağı tozlu olduğu halde difteri olmadı. Ben gönül rahatlığıyla öneririm.