shiedae3 92 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.937 Çözümler 3 Beğeniler 1.808 Bugün 17:43 #11 Kaybecek Tower'ın yoksa çok da kasma.
KS KS ElonXMusk 59 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.733 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.661 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 17:44 #12 Emre.py dedi: Sıfırladım derken, kurulu Windows'a dokunmadan, ayarlardan mı sıfırladın? Genişletmek için tıkla... Hayır, yeniden başlatırken shift basılı tutup yaptım. shiedae3 dedi: Kaybecek Tower'ın yoksa çok da kasma. Genişletmek için tıkla... Hesaplarım var.
Emre.py dedi: Sıfırladım derken, kurulu Windows'a dokunmadan, ayarlardan mı sıfırladın? Genişletmek için tıkla... Hayır, yeniden başlatırken shift basılı tutup yaptım. shiedae3 dedi: Kaybecek Tower'ın yoksa çok da kasma. Genişletmek için tıkla... Hesaplarım var.
Kayraa 29 Üstün Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.145 Çözümler 7 Beğeniler 726 Bugün 17:46 #13 Valla ben LoL oynayacağım diye bilgisayarımı 7 senedir Çinli bir firmaya izlettiriyorum. Boşver gitsin izlesinler, nolacak.
Valla ben LoL oynayacağım diye bilgisayarımı 7 senedir Çinli bir firmaya izlettiriyorum. Boşver gitsin izlesinler, nolacak.
KS KS ElonXMusk 59 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.733 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.661 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 17:47 #14 Kayraa dedi: Valla ben LoL oynayacağım diye bilgisayarımı 7 senedir Çinli bir firmaya izlettiriyorum. Boşver gitsin izlesinler, nolacak. Genişletmek için tıkla... Her an forumda Elon Musk fotoğrafı görebilirsiniz o yüzden dedim.
Kayraa dedi: Valla ben LoL oynayacağım diye bilgisayarımı 7 senedir Çinli bir firmaya izlettiriyorum. Boşver gitsin izlesinler, nolacak. Genişletmek için tıkla... Her an forumda Elon Musk fotoğrafı görebilirsiniz o yüzden dedim.
Because The Internet 39 Uzman Katılım 19 Temmuz 2026 Mesajlar 163 Beğeniler 200 Bugün 17:48 #15 Virüs girmiş olsa bile neyini çalacak en fazla. Hesapların şifreyi değiştirip iki aşamalı doğrulama açın bir şey olmaz.
Virüs girmiş olsa bile neyini çalacak en fazla. Hesapların şifreyi değiştirip iki aşamalı doğrulama açın bir şey olmaz.
KS KS ElonXMusk 59 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.733 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.661 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 17:49 #16 Because The Internet dedi: Virüs girmiş olsa bile neyini çalacak en fazla. Hesapların şifreyi değiştirip iki aşamalı doğrulama açın bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hepsini.
Because The Internet dedi: Virüs girmiş olsa bile neyini çalacak en fazla. Hesapların şifreyi değiştirip iki aşamalı doğrulama açın bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hepsini.
Nikki Freeman 92 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 881 Yer California Bugün 17:54 #17 ElonXMusk dedi: Her an forumda Elon Musk fotoğrafı görebilirsiniz o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş da herkese bi ara öyle fotoğraflar gönderiyordu ama o şakasına şifresini Ruhi123 yapıp değiştirmeyi unutmuştu. Sürprizbozan: İnanmayın görsel tamamen yalan Sürprizbozan: Gerçekten görsel yalan inanmayın. Bu sadece örnek fotoğraf. Size bedavadan para vermeyi teklif edenlere inanmayın.
ElonXMusk dedi: Her an forumda Elon Musk fotoğrafı görebilirsiniz o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş da herkese bi ara öyle fotoğraflar gönderiyordu ama o şakasına şifresini Ruhi123 yapıp değiştirmeyi unutmuştu. Sürprizbozan: İnanmayın görsel tamamen yalan Sürprizbozan: Gerçekten görsel yalan inanmayın. Bu sadece örnek fotoğraf. Size bedavadan para vermeyi teklif edenlere inanmayın.
KS KS ElonXMusk 59 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.733 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.661 Yer Birleşik Krallık ve ABD Bugün 17:55 #18 Nikki Freeman dedi: Benim arkadaş da herkese bi ara öyle fotoğraflar gönderiyordu ama o şakasına şifresini Ruhi123 yapıp değiştirmeyi unutmuştu. Sürprizbozan: İnanmayın görsel tamamen yalan Sürprizbozan: Gerçekten görsel yalan inanmayın. Bu sadece örnek fotoğraf. Size bedavadan para vermeyi teklif edenlere inanmayın. Eki Görüntüle 276286 Genişletmek için tıkla... Bak benim attığım fotoğraf.
Nikki Freeman dedi: Benim arkadaş da herkese bi ara öyle fotoğraflar gönderiyordu ama o şakasına şifresini Ruhi123 yapıp değiştirmeyi unutmuştu. Sürprizbozan: İnanmayın görsel tamamen yalan Sürprizbozan: Gerçekten görsel yalan inanmayın. Bu sadece örnek fotoğraf. Size bedavadan para vermeyi teklif edenlere inanmayın. Eki Görüntüle 276286 Genişletmek için tıkla... Bak benim attığım fotoğraf.
Nikki Freeman 92 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.107 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 881 Yer California Bugün 17:57 #19 ElonXMusk dedi: Bak benim attığım fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Aynısı Reddit’te de vardı. Sanırım bir grup var.
ElonXMusk dedi: Bak benim attığım fotoğraf. Genişletmek için tıkla... Aynısı Reddit’te de vardı. Sanırım bir grup var.
pesimist34 92 Seçkin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.195 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.729 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 17:58 #20 Kaspersky kur kafan rahat etmiyorsa, özellikle etkili sürümlerinden. Antivirüs programı dediğin kurnaz olacak. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:28
Kaspersky kur kafan rahat etmiyorsa, özellikle etkili sürümlerinden. Antivirüs programı dediğin kurnaz olacak.