PC'de izlenip izlenmediğimi nasıl anlarım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElonXMusk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 403
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Korktum neden öyle dediniz ki iyi ikisini kuracağım teşekkürler.
Iki antivirus birden kurulmaz, daha fazla koruma elde etmezsin aksine daha da bozarsin. Tam zamanli calisacak tek bir antivirus bulunmali sistemde.

Kaspersky Free zaten yok artik, kaldirildi piyasadan. Free konusunda BitDefender Antivirus Free'den baska secenek yok. (Avast Free gibi cozumler de var fakat onermiyorum, Free piyasasinda en basarilisi BitDefender Antivirus Free)

Tamam tesekkürler.

Tamam teşekkürler.

Kardeşim sen kimsin seni kim neden izlesin Allah aşkına. ABD başkanı olsan neyse ama sen kimsin seni neden izlesinler, bir adamın gününden sürekli mesai ayırıp seni izleyeceğini mi düşünüyorsun? Hadi izledi ne görecek çok gizli devlet sırları mı var bilgisayarında?

He, gördün mü sabah konu mu? İzlediler, şifremi buldular, girdiler. Oku sonra konuş tamam mı? Pek konuşma yaşamadan.

He, gördün mü sabah konu mu? Lan izlediler, şifremi buldular, girdiler. Oku sonra konuş tamam mı? Pek konuşma yaşamadan.

Allah aşkına atsana o konuyu. Basit bir RAT yemişsindir "ah izliyorlar beni dünyadaki herkes hacklemeye çalışıyor" demişsindir. Şifreni bulmak için illa o topa mı girmek lazım?

Enfekte olmak icin devlet baskani olmak gibi bir zorunluluk yok. Zaten bunu yapan kisilerin her bir kisiyi oturup saatlerce ozel olarak izledigi iddiasinda bulunan da yok. Malware'ler mesajlar, e-postalar, fotograflar, cevrimci aktiviteler, hesaplar gibi bir cok bilgiyi elde edebilir. Ustelik bunun icin saldirganlarin ozel olarak tek tek herkesle ilgilenmesine de gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…