Cortex Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 121 Beğeniler 113 4 Eylül 2024 #11 Atahan dedi: Hocam eskiden o dediğiniz gibiydi ama şu an telefonum kapalıyken WhatsApp'ı kullanabiliyorum. Hocam telefonu kökten kapatmam gerekecek. Sebebini de anlatırdım ama konudan sapmış olmayayım diye anlatmadım. Genişletmek için tıkla... Ben az önce denedim bende olmuyor nedense. Telefondaki interneti kestiğim an bilgisayarda çevrimdışı yazıyor.
Atahan dedi: Hocam eskiden o dediğiniz gibiydi ama şu an telefonum kapalıyken WhatsApp'ı kullanabiliyorum. Hocam telefonu kökten kapatmam gerekecek. Sebebini de anlatırdım ama konudan sapmış olmayayım diye anlatmadım. Genişletmek için tıkla... Ben az önce denedim bende olmuyor nedense. Telefondaki interneti kestiğim an bilgisayarda çevrimdışı yazıyor.
KS KS Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 4 Eylül 2024 #12 Cortex dedi: Ben az önce denedim bende olmuyor nedense. Telefondaki interneti kestiğim an bilgisayarda çevrimdışı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de öyleydi ama bayağı bir süre önce bununla ilgili güncelleme gelmişti ve artık telefonum kapalı dursa da kullanabiliyorum bilgisayardan.
Cortex dedi: Ben az önce denedim bende olmuyor nedense. Telefondaki interneti kestiğim an bilgisayarda çevrimdışı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de öyleydi ama bayağı bir süre önce bununla ilgili güncelleme gelmişti ve artık telefonum kapalı dursa da kullanabiliyorum bilgisayardan.
Cortex Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 121 Beğeniler 113 4 Eylül 2024 #13 Atahan dedi: Hocam bende de öyleydi ama bayağı bir süre önce bununla ilgili güncelleme gelmişti ve artık telefonum kapalı dursa da kullanabiliyorum bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Bana gelmemiş herhalde Baktım güncelleme denetledim ama ikisinde de güncelleme yok.
Atahan dedi: Hocam bende de öyleydi ama bayağı bir süre önce bununla ilgili güncelleme gelmişti ve artık telefonum kapalı dursa da kullanabiliyorum bilgisayardan. Genişletmek için tıkla... Bana gelmemiş herhalde Baktım güncelleme denetledim ama ikisinde de güncelleme yok.