PCI-e 5.0 örgü kablo önerisi

Yer
Trabzon
Merhaba arkadaşlar ASRock taichi 9070XT ekran kartı aldım. Girişi PCI-e 5.0 ve sistemimdeki diğer kablo girişlerime örgü kablo aldım. Ancak ekran kartına bulamadım. Piyasada var mı varsa hangisini önerirsiniz. Bir de bu yanma muhabbetlerinden sonra bir ara kablo önerir misiniz?

• PCI-e 5.0 uyumlu örgü kablo bulmak şu an için sınırlı olabilir, çünkü bu kablo tipinin henüz piyasada yaygınlaşması zaman alabilir.
  • Ancak, PCI-e 4.0 kabloları da genellikle PCI-e 5.0 ile uyumludur. Dolayısıyla, PCI-e 4.0 örgü kabloları da kullanabilirsiniz.
  • Önerilen markalar:
- Corsair Premium PCIe 4.0 Kabloları
- Thermaltake PCIe 4.0 Kabloları
- CableMod PCIe 4.0 Örgü Kabloları

Yanma sorunlarına karşı dikkat edilmesi gereken noktalar:
  • Kablo kalitesine dikkat edin; yüksek kaliteli kablolar genellikle daha iyi koruma sağlar.
  • Kablo uzunluğunun ekran kartı ile PSU arasında yeterince kısa olduğundan emin olun, bu da enerji kaybını azaltabilir.
  • Kablonun düzenli bir şekilde bağlandığından ve fazladan herhangi bir gerilim oluşmadığından emin olun.

Ek olarak, yanma tehlikesini azaltmak için iyi bir güç kaynağı kullanmanız ve kabloları aşırı yüklememeye özen göstermeniz önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…