Detaylar
Kim cevapladı?Jeh0Ke
Becerikli
Hocam, sen konnektörleri karıştırıyorsun galiba. Anakartın mı ekran kartın mı. Anakart istiyor diyorsun ama PCI-e diyorsun. PCI-e ekran kartı için kullanılan konnektör. Mümkünse bir fotoğraf çekip atar mısın?Anakartim 8+8 = 16 pin istiyor. Bende 8 pin PCI-e kablo var. Çoklayıcı alıp taksam çalışır mı?
Nevermore
Yetkin
8 pin güç bağlantısından bahsediyor sanırsam.Hocam, sen konnektörleri karıştırıyorsun galiba. Anakartın mı ekran kartın mı. Anakart istiyor diyorsun ama PCI-e diyorsun. PCI-e ekran kartı için kullanılan konnektör. Mümkünse bir fotoğraf çekip atar mısın?
Jeh0Ke
Becerikli
Hocam hem anakartta 8 pin güç girişi var hem de ekran kartında. Gerçi arkadaşın anakartına baktım şimdi evet çift 8 pin girişi istiyor. Ama kendisine önceden de söyledim. Tekini takması yeterli.
Cheriel
Uzman
Hocam, sen konnektörleri karıştırıyorsun galiba. Anakartın mı ekran kartın mı? Anakart istiyor diyorsun ama PCI-e diyorsun. PCI-e ekran kartı için kullanılan konnektör. Mümkünse bir fotoğraf çekip atar mısın?
Hocam kafam çok karışık şu an kusura bakmayın karistirmisim anakart için istiyorum ayrıca tekini taksam yetmiyor sanırım görüntü yok çünkü.