PCSX2 en iyi FPS ayarları hangileridir?

kaersever

Uzman
Bugün PS2 oyunlarına heves sardım ve NFS: Carbon ve PES 13 yükledim ancak oyunlar kasıyor 480p bile oynayamıyorum. Detaylı bilgisi olan var mı? Ayrıca oyunlar için ayrı ayrı ayarlar yapmak gerekiyormuş emülatörde bununla alakalı site varsa paylaşabilir misiniz?

Sistemim: Windows 10
NVIDIA Geforce 840m
8 GB Ram
i5-4200 işlemci

Ancak şahsen sorunun sistemimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Emülatorde ayar yapabilirsem oynayabilirim gibi geliyor. Valorant, LOLveya BattleBit Remastered gibi oyunlar oynatabilen bir sistem o yüzden eski değil.

Sistem alakalı olabilir hocam. Benim sistemimde Valorant, LoL gibi oyunları kaldırıyor hatta RDR2 de oynayabiliyorum ama RPCS3 emülatörden UFC undisputed 3'ü 720p çözünürlükte 30 FPS'ten daha düşük oynuyorum, ben Lossless Scaling kullanıyorum. Bu arada emulatörler işlemci odaklıdır. İşlemciniz de düşük o yüzden düşük FPS almanız normal hocam. Ben Lossless Scaling gibi bir program kullanmaktan başka bir öneri veremiyorum. Ben emülatörden ayar da yaptım ama 5 FPS bile artmadı. Lossless Scaling kullanarak çok yüksek FPS alabilirsiniz.

İşlemciniz 4.nesil çok güçlü bir işlemci değil maalesef. Bende 3. nesil kullanıyorum. O yüzden oynatmaması normal diye düşünüyorum.

Aslında hiç olmazsa 480p sorunsuz oynatmalıydı işleyici türü hangi ayarda. Ben telefonda bile 720p 30 FPS Most Wanted oynamıştım. Ek olarak Valorant ve LoL gibi oyunlar o kadar sistem istemiyor.

Aslında hiç olmazsa 480p sorunsuz oynatmalıydı işleyici türü hangi ayarda. Ben telefonda bile 720p 30 FPS Most Wanted oynamıştım. Ek olarak Valorant ve LoL gibi oyunlar o kadar sistem istemiyor.

Yani hocam ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bence sistem kaynaklı. LoL gibi oyunlar sistem istemiyor da emulatörler çok istiyor, denk değiller yani. En iyi oyunuda oynasanız sonuçta bu emulatör, PC oyunu gibi değil.

Ayarlarım bunlar sizce nerede değişiklik yapmalıyım. Grafik umurumda değil sadece oyunu oynatsın yeter.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 152
  • 2.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 181
  • 3.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 152
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…