PDF'i çevirmek için yapay zeka önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anıl BOZLAĞAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 184
  • Etiketler Etiketler
    pdf
Merhaba,

Linkte paylaştığım dosyayı yapay zeka kullanarak dilini İngilizce'den Türkçe'ye çevirmek istiyorum. Resimleri de koruyacak şekilde (anlatımı bozmayacak şekilde) nasıl yapabilirim? Ücretsiz olarak bunu yapacak AI destekli bir site var mı?

Dosya linki: CAT-BUG.pdf

Ücretsiz dediğin için bir öneri paylaşmak istedim. DeepL'da kelime sınırı olduğundan, PDF dosyanız kelime sayısına göre kesilecektir. Bu nedenle, sayfa sayısına ve punto boyutuna bağlı olarak dosyayı daha küçük veya biraz daha büyük parçalara ayırmalısınız. VPN kullanarak ve çerezleri silerek çeviriyi tamamladıktan sonra, tüm parçaları birleştirebilirsiniz. Ayrıca, DeepL reklamını kaldırmak için FineReader gibi bir yazılıma ihtiyacınız olabilir; arama yaparak içindeki borderı bulup silebilirsiniz. PDF dosyanız şifrelendiyse (benim başıma da geldi), şifreyi kırdıktan sonra çeviri işlemi temiz bir şekilde tamamlanmış olacaktır.

Düzeltme:

Önceden o şekilde oluyordu.
Şimdi o şekilde olmuyormuş.

Son düzenleme:
Google Doküman yeterli biraz. Ben memnunum. Eskiye gore cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…