Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.556 Çözümler 8 Beğeniler 2.653 Yer Trabzon/Şalpazarı 16 Nisan 2026 #1 Arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirilebilecek olan PEAK oyunu, yüzde 38 indirimle 115 TL'den alınabilir durumda! Not: Oyunu önceden gene bu fiyat civarındayken almıştım ancak oyuna bir türlü başlayamadım. Sanırım lobi bulma ile ilgili bir durum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2026
Arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirilebilecek olan PEAK oyunu, yüzde 38 indirimle 115 TL'den alınabilir durumda! Not: Oyunu önceden gene bu fiyat civarındayken almıştım ancak oyuna bir türlü başlayamadım. Sanırım lobi bulma ile ilgili bir durum.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.067 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.036 Yer Türkiye 16 Nisan 2026 #2 Ömer_Yeter dedi: Arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirilebilecek olan PEAK oyunu, yüzde 38 indirimle 115 TL'den alınabilir durumda! Not: Oyunu önceden gene bu fiyat civarındayken almıştım ancak oyuna bir türlü başlayamadım. Sanırım lobi bulma ile ilgili bir durum. Genişletmek için tıkla... Peak Türk yapımı mıydı? Bilmiyordum.
Ömer_Yeter dedi: Arkadaşlarla eğlenceli vakit geçirilebilecek olan PEAK oyunu, yüzde 38 indirimle 115 TL'den alınabilir durumda! Not: Oyunu önceden gene bu fiyat civarındayken almıştım ancak oyuna bir türlü başlayamadım. Sanırım lobi bulma ile ilgili bir durum. Genişletmek için tıkla... Peak Türk yapımı mıydı? Bilmiyordum.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.471 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.946 Yer Asphodel 16 Nisan 2026 #3 gustavo dedi: Peak Türk yapımı mıydı? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Peak Games Türk girişimciler tarafından kuruldu ama mobil oyun yapıyor onlar. Konu sahibi karıştırmıştır belki diye belirttim. Steam'de yer alan peak ile bir alakası yok Steam'deki peaki Amerikalı ve İsveç'li 2 ayrı stüdyo ortak yaptı.
gustavo dedi: Peak Türk yapımı mıydı? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Peak Games Türk girişimciler tarafından kuruldu ama mobil oyun yapıyor onlar. Konu sahibi karıştırmıştır belki diye belirttim. Steam'de yer alan peak ile bir alakası yok Steam'deki peaki Amerikalı ve İsveç'li 2 ayrı stüdyo ortak yaptı.
Lucii Becerikli Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 691 Çözümler 2 Beğeniler 247 16 Nisan 2026 #4 3 arkadaş alacağız ama hiç birimiz oyunu oynamadık, öğrenmesi kolay mı?
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.556 Çözümler 8 Beğeniler 2.653 Yer Trabzon/Şalpazarı 16 Nisan 2026 #5 Lucii dedi: 3 arkadaş alacağız ama hiçbirimiz oyunu oynamadık, öğrenmesi kolay mı? Genişletmek için tıkla... Yani ilginç parkularları ve mekanikleri olan bir oyun. Tekrar tekrar ölüp baştan deneme olaylarına alışıksanız sorun olmaz gibi pek.
Lucii dedi: 3 arkadaş alacağız ama hiçbirimiz oyunu oynamadık, öğrenmesi kolay mı? Genişletmek için tıkla... Yani ilginç parkularları ve mekanikleri olan bir oyun. Tekrar tekrar ölüp baştan deneme olaylarına alışıksanız sorun olmaz gibi pek.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.471 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.946 Yer Asphodel 16 Nisan 2026 #6 Lucii dedi: 3 arkadaş alacağız ama hiçbirimiz oyunu oynamadık, öğrenmesi kolay mı? Genişletmek için tıkla... Ölüp ölüp aynı yeri oynamak bayıyor bu yüzden iade ettik biz, 2 saati geçerseniz zaten devam edersiniz alın deneyin.
Lucii dedi: 3 arkadaş alacağız ama hiçbirimiz oyunu oynamadık, öğrenmesi kolay mı? Genişletmek için tıkla... Ölüp ölüp aynı yeri oynamak bayıyor bu yüzden iade ettik biz, 2 saati geçerseniz zaten devam edersiniz alın deneyin.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.063 Çözümler 4 Beğeniler 836 16 Nisan 2026 #7 Arkadaşlarımla oynamıştım, eğlenceli bir oyun. Her türlü değer.