KekBekçisi

Çalışkan
Büyüklüğü resimdeki gibi olsun.
Ya beyaz, ya pembe ya da ikisi birden olsun.
Harfleri ışık geçirsin.
Aşırı sesli olmasın.
Mümkünse yanında yedek switch göndersinler de bir tuşu bozulursa söküp yenisini takabileyim.
Bütçe belirtmiyorum; ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabii.

1774225309948.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyüklüğü resimdeki gibi olsun.
Ya beyaz, ya pembe ya da ikisi birden olsun.
Harfleri ışık geçirsin.
Aşırı sesli olmasın.
Mümkünse yanında yedek Switch göndersinler de bir tuşu bozulursa söküp yenisini takabileyim.
Bütçe belirtmiyorum; ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabii.

Eki Görüntüle 234949

Pembe olmasının özel bir sebebi var mı? Tuş desenleri de bu şekilde olması gerekli mi? Eğer beğenirseniz beyaz renkte Aula F87 Pro alıp ayrıca keycap alabilirsiniz.

Örnek olarak bu olabilir, keycaplerde marka ya da modeli bilmiyorum diğer hocalarım daha iyi bilebilir.

Pembe olmasının özel bir sebebi var mı?
Ya pembe ya beyaz ya ikisi birden olmalı diğer renkler hitap etmez. Tuş desenlerinin öyle olmasına gerek yok. Attığın keycaplerin stoğu yok ve renk geçirmiyorlar sanırım. Tarif ettiğim klavyenin hot swap olmayanı 1700 tl falan iken 2500 TL buna + 1000 TL keycapslere vermek mantıklı gelmiyor.

Ya pembe ya beyaz ya ikisi birden olmalı diğer renkler hitap etmez. Tuş desenlerinin öyle olmasına gerek yok. Attığın keycaplerin stoğu yok ve renk geçirmiyorlar sanırım. Tarif ettiğim klavyenin hot swap olmayanı 1700 tl falan iken 2500 TL buna + 1000 TL keycapslere vermek mantıklı gelmiyor.
Keycap noktasında bir şey diyemem çünkü maalesef piyasayı pek bilmiyorum. Klavye tarafında eğer bütçeyi çok zorlamayacaksa tercih edilebilir. Benim elimde bir süre kalmıştı, gerçekten güzel bir klavyeydi.