Performans açısından Windows 10 vs 11

Erdem123

Üyecik
Sade şık gereksiz hizmetler ve gereksiz uygulamaları, gereksiz temalar, yapay zekâ araçları olmamasıyla bilinen Windows 10'a geri geçilir mi?

Bence geçilmez ben geçmem. Birçok şey kapatılabiliyor debloat yapılabiliyor zaten. Oyun performansı da iyi genel kullanım da son performans güncellemesi sonrası daha da arttı gayet akıcı ve hızlı 11

Bence geçilmez ben geçmem. Birçok şey kapatılabiliyor debloat yapılabiliyor zaten. Oyun performansı da iyi genel kullanım da son performans güncellemesi sonrası daha da arttı gayet akıcı ve hızlı 11.

Evet öyle bir güncelleme teorisi var medyada ama henüz performans güncellemeleri gelmedi diye biliyorum yoksa geldi mi?

Windows 10 sevsemde şu an format atmak istesem 11 yüklerdim ileriki yıllar için performans büyük fark yok sadece arayüz hızı farkı var.

Evet öyle bir güncelleme teorisi var medyada ama henüz performans güncellemeleri gelmedi diye biliyorum yoksa geldi mi?

Geldi arayüz performans güncellemesi ben memnunum performans olsun hız olsun Windows 10'dan daha iyi bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…