Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.011 Çözümler 1 Beğeniler 852 4 Temmuz 2025 #11 truth dedi: Ekran kartını; Mesela bazı oyunlarda bu özellik var, Assassin's Creed Origins'teki gibi. Genişletmek için tıkla... İşlemci olmasına gerek yok, senin dediğin olay. RAM de gereksiz sanırım. Öyle bir anlatıyorsun ki...
truth dedi: Ekran kartını; Mesela bazı oyunlarda bu özellik var, Assassin's Creed Origins'teki gibi. Genişletmek için tıkla... İşlemci olmasına gerek yok, senin dediğin olay. RAM de gereksiz sanırım. Öyle bir anlatıyorsun ki...
KS KS T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 4 Temmuz 2025 #12 845 dedi: 3D Mark öneririm, karşılaştırma da yapabilirsin. Eki Görüntüle 160175 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bakacağım şimdi. Great Eagle dedi: Sadece ekran kartını test edeceksen FurMark kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önce 3D Mark'a bir göz atayım, sonra bunu denerim.
845 dedi: 3D Mark öneririm, karşılaştırma da yapabilirsin. Eki Görüntüle 160175 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bakacağım şimdi. Great Eagle dedi: Sadece ekran kartını test edeceksen FurMark kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önce 3D Mark'a bir göz atayım, sonra bunu denerim.
G Great Eagle Yetkin Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 277 Çözümler 1 Beğeniler 100 4 Temmuz 2025 #13 3 truth dedi: Teşekkür ederim, bakacağım şimdi. Önce 3D Mark'a bir göz atayım, sonra bunu denerim. Genişletmek için tıkla... 3D Mark’da iyi genel bi test yapıyor oda.
3 truth dedi: Teşekkür ederim, bakacağım şimdi. Önce 3D Mark'a bir göz atayım, sonra bunu denerim. Genişletmek için tıkla... 3D Mark’da iyi genel bi test yapıyor oda.
KS KS T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 4 Temmuz 2025 #14 Morthunel dedi: İşlemci olmasına gerek yok, senin dediğin olay. RAM de gereksiz sanırım. Öyle bir anlatıyorsun ki... Genişletmek için tıkla... Dediğinden ne yazık ki bir şey anlayamadım. Otomatik düzeltme mi yaptın? Great Eagle dedi: 3D Mark'da iyi genel bir test yapıyor oda. Genişletmek için tıkla... Oda ücretliymiş be arkadaş...
Morthunel dedi: İşlemci olmasına gerek yok, senin dediğin olay. RAM de gereksiz sanırım. Öyle bir anlatıyorsun ki... Genişletmek için tıkla... Dediğinden ne yazık ki bir şey anlayamadım. Otomatik düzeltme mi yaptın? Great Eagle dedi: 3D Mark'da iyi genel bir test yapıyor oda. Genişletmek için tıkla... Oda ücretliymiş be arkadaş...
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 4 Temmuz 2025 #15 truth dedi: Dediğinden ne yazık ki bir şey anlayamadım. Otomatik düzeltme mi yaptın? Oda ücretliymiş be arkadaş... Genişletmek için tıkla... Ekran kartı testinde Furmark gayet yeterlidir. Ben kendim de kullanıyorum.
truth dedi: Dediğinden ne yazık ki bir şey anlayamadım. Otomatik düzeltme mi yaptın? Oda ücretliymiş be arkadaş... Genişletmek için tıkla... Ekran kartı testinde Furmark gayet yeterlidir. Ben kendim de kullanıyorum.
KS KS T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 4 Temmuz 2025 #16 KökBilgi dedi: Ekran kartı testinde FurMark gayet yeterlidir. Ben kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İndirdim, kurdum. Fakat biraz kafa karıştırıcı, biraz anlatabilir misin?
KökBilgi dedi: Ekran kartı testinde FurMark gayet yeterlidir. Ben kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İndirdim, kurdum. Fakat biraz kafa karıştırıcı, biraz anlatabilir misin?