Perwoll siyahlar için sıvı deterjan alınır mı?

Shadow00 59

Uzman
Siyah kıyafetleri daha çok siyahlaştırtdığına dair yorumlar okumuştum, bu nedenle bur ürünü almayı düşünüyorum. Koku konusuna gelirsek, yumuşatıcı kadar bir performansı yokmuş sanırım. Sizce alınır mı?

En iyisi ama indirimler oluyor acil değilse takipte kal bir süre.

En iyisi ama indirimler oluyor acil değilse takipte kal bir süre.
Hocam bir aciliyeti yok, indirim olacağını sanmıyorum. Kokusu vs. kötü diyorlar, yumuşatıcı ile kullanılması zarar olur mu?

Hocam bir aciliyeti yok, indirim olacağını sanmıyorum. Kokusu vs. kötü diyorlar, yumuşatıcı ile kullanılması zarar olur mu?
Siyahlar için alacağın en iyi deterjan. Ben de zamanında çok araştırdım, için rahat olsun. Yumuşatıcı direkt zararlı, ben yumuşatıcı kullanmayı bıraktım. Yarım çay bardağı beyaz sirke koyuyorum yumuşatıcı yerine.

Sirke koku yapmasın hocam?

Astıktan 1 saat sonra uçar gider, koku kalmaz. Sen de araştır, için rahat etsin. Ben sağlığa ve temizliğe takıntılı biriyim.
2 adet alım zorunlu olmasaydı beyaz sirkede alacaktım. Bu arada konudan biraz alakasız olucak ama 90 dereceye alıp 2L beyaz sirkenin makineyi temizlediğini söyleyenler oldu, işe yarar mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…