PES 2013 edit data uyarısı ne anlama geliyor?

Serdar4586

Uzman
PES 2013 yükledim oyunu açarken bu uyarı yazısı geliyor ancak kapattıkdan sonra oyun devam ediyor. Ne yapmamız gerekiyor.
Ekran görüntüsü 2024-07-09 040945.webp

Kod:
[Edit Data]
Unable to load because data is from different version.
Download new contents to update data.

Veriler farklı sürümden diyor. Veriyi güncellemek için yeni içerik indirin diyor. Özetle sahip olduğunuz sürümle uyumlu olmalı veriler.

Oyununuzun sürümü ile EDIT.DAT dosyasının sürümleri farklı. Ekstra mod mu kurdunuz?

Ekstra mod kullanmadım. İnternetten indirdim, doğrudan kurdum. Hocam, şimdi ona değiniyorum. Öncelikle internette data paketi bulamadım. PES 2013 5.00 versiyon 1.04 için uygun bir veri paketi yok ya da ben mi bulamıyorum. Bir tane yanlışlıkla yükledim, hata ekranı gelmedi ama bu sefer de oyundaki ülkelerin ve takımların bayrakları silindi, logolar gitti. Keşke bununla ilgili bir veri paketi linki bulsam da indirsem. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa link atabilir.

İndirdiğiniz save sürümü farklı bir sürümden, oyunu güncelleyin ya da save dosyasını değiştirin.

Arkadaşlar sorunumu yazdım. Oyun PES 2013 5.00 data pack ve v1.04 ile alakalı bir güncelleme yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman save dosyası eskidir, oyunu downgrade edebilirsin.

Oyunu sildim yeniden kuracağım. Bir de bu indirdiğim oyunu kuracağım ekran görüntüsü atıyorum hocam bunlar direk setupla doğrudan kuruluyor DirectX dosyası da var içinde onu kurmaya ekstra gerek var mı yoksa direkt mi kurmak lazım bazen kurulduktan sonra eksik çıkıyor.
Ekran görüntüsü 2024-07-09 064502.webp
2.webp

Son düzenleme:
Oyunu silip yeniden kurmanız bir şeyi değiştirmeyecektir.

Hocam bu farklı kaynakdan indirildi önceki başka bir siteden, indirilmişti bu oyun kurulumunun versiyonu farklı ve data uyarısı vermeyecek. keşke öncekini kurmasaydım aslında sorunu çözerdim de yani versiyon düşürebilirdim

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt