cemkaraca 86 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.912 Çözümler 13 Beğeniler 1.562 Dün 23:24 #1 İnternette araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım. Oyunu crack indirdim. Oyunu açıyorum Konami yazısı geliyor ardından siyah ekran.
İnternette araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım. Oyunu crack indirdim. Oyunu açıyorum Konami yazısı geliyor ardından siyah ekran.
dombikpanda 12 Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2026 Mesajlar 137 Beğeniler 80 Dün 23:40 #2 cemkaraca dedi: İnternette araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım. Oyunu crack indirdim. Oyunu açıyorum Konami yazısı geliyor ardından siyah ekran. Genişletmek için tıkla... Crack yapılmamıştır, eksik dosya vardır ve ya antivürüs bazı dosyaları silmiş olabilir gibi bir çok etmen var benim sanırsam bu konu da link paylaşmam etik olmaz ama sen farklı kaynaklara yönebilirsin. Artı 0 Eksi
cemkaraca dedi: İnternette araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım. Oyunu crack indirdim. Oyunu açıyorum Konami yazısı geliyor ardından siyah ekran. Genişletmek için tıkla... Crack yapılmamıştır, eksik dosya vardır ve ya antivürüs bazı dosyaları silmiş olabilir gibi bir çok etmen var benim sanırsam bu konu da link paylaşmam etik olmaz ama sen farklı kaynaklara yönebilirsin.