Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 6 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar PES 2021 de dün sorunsuz şekilde oynuyordum fakat bugün ne olduysa oyunu açıyorum gamepad neye basarsam basayım işlemiyor. Gamepad ayarlarım da yapılı. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2024
Arkadaşlar PES 2021 de dün sorunsuz şekilde oynuyordum fakat bugün ne olduysa oyunu açıyorum gamepad neye basarsam basayım işlemiyor. Gamepad ayarlarım da yapılı. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm Requiemm 6 Mayıs 2024 umut dedi: Oyun kolunun markası ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... PS 4 kolu da hocam çözdüm. Sorunu yaşayanlar için: "Settings"i açın, kontrol cihazında "directinput"a ayarladıktan sonra "Xinput" ayarına alın düzeliyor.
umut dedi: Oyun kolunun markası ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... PS 4 kolu da hocam çözdüm. Sorunu yaşayanlar için: "Settings"i açın, kontrol cihazında "directinput"a ayarladıktan sonra "Xinput" ayarına alın düzeliyor.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 6 Mayıs 2024 #2 Oyun kolunun markası ve modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 6 Mayıs 2024 #3 umut dedi: Oyun kolunun markası ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... PS 4 kolu da hocam çözdüm. Sorunu yaşayanlar için: "Settings"i açın, kontrol cihazında "directinput"a ayarladıktan sonra "Xinput" ayarına alın düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
umut dedi: Oyun kolunun markası ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... PS 4 kolu da hocam çözdüm. Sorunu yaşayanlar için: "Settings"i açın, kontrol cihazında "directinput"a ayarladıktan sonra "Xinput" ayarına alın düzeliyor.