Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartı alacağım da Amazon veya Vatan Bilgisayar veya Hepsiburada gibi peşin fiyatına taksit yapan bir mağaza arıyorum. İstediğim kart Vatan'da ve Amazon'da yok. O yüzden başka mağazalara bakıyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartı alacağım da Amazon veya Vatan Bilgisayar gibi peşin fiyatına taksit yapan bir mağaza arıyorum. İstediğim kart Vatan'da ve Amazon'da yok. O yüzden başka mağazalara bakıyorum.
Gigabyte RTX 5090 Gaming oc bakıyorum. Hepsiburada da var ama fiyatı baya uçmuş oradan daha ucuza bir yerden bakmaya çalışıcam. Başka mağaza var ise peşin fiyatına taksit yapan mağaza.
Biliyorum hocam fiyat uçtu orada başka bir mağaza bakınıyorum belki daha ucuza bulurum ya da başka model bakarım diye peşin fiyatına taksit yapan yok mu ya
Biliyorum hocam fiyat uçtu orada başka bir mağaza bakınıyorum belki daha ucuza bulurum ya da başka model bakarım diye peşin fiyatına taksit yapan yok mu ya