PFDK, Dusan Vlahovic'e 1 maç ceza verildiğini açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Caner Uncu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    ceza
İşin en komik yanı ne biliyor musunuz; Maç sonu ikisi de 'Sahada olan sahada kalır.' dedi. Ertesi günü oturup kahve içmişlerdir beraber.

TFF ağır kayaya çarpacak az kaldı. Son zamanlarda iyice sapıttılar.
Gerçekten takım ayırmaksızın büyük saçmalıklar dönüyor. Tamam Vlahovic'e ceza verdin, o hâlde Skriniar'a neden vermiyorsun mesela? O da orta parmak yaptı. Bir diğeri hakeme küfür etti.

Veriyorsan hepsine ver ya da hiçbirine verme. Hakemler desen ayrı skandal. Amed-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa'nın hakkını yediler. Öbür gezegende bile penaltı olacak şeye penaltı vermediler göz göre göre.

VAR'a yabancı hakem atıyor, demek ki hakemine güvenmiyorsun. O hâlde niye maç yönettiriyorsun?

Gerçekten takım ayırmaksızın büyük saçmalıklar dönüyor. Tamam Vlahovic'e ceza verdin, o hâlde Skriniar'a neden vermiyorsun mesela? O da orta parmak yaptı. Bir diğeri hakeme küfür etti.

Buna ben de şaşırdım ve kızdım. Oyuncumsa oyuncum. Ceza yemesini istedim şahsen, haddini bilmek zorunda.

'Sahada olan sahada kalır.' dedi.

Özellikle Aziz Yıldırım'ın bu olaya göz yumması fazla şaşırttı. "Konuşursam susturamazsınız." diye açıklama yapıyor. Biz zaten sen konuş, susma diye seçtik. Bunlar da ayrı vaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…