Çözüldü PGKi Store ile yüklenen oyun PS Network dosyası olarak mı gözükür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23231
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    ps3
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

23231

Becerikli
Merhaba, PGKi Store’u kurdum ve oyunu yükledim. PS Network kısmında böyle bir dosya görünüyor; bu oyun olabilir mi? Şu anda onu kuruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet hocam normal çünkü PGKi Store üzerinden yüklenen oyunlar genellikle PSN oyunları gibi görünür. Bu oyunlar resmi mağaza formatında (PKG) sunulur ve sistem tarafından PSN içeriği olarak tanınır. Ayrıca kurulum tamamlandıktan sonra ana menüde simgesi çıkıyorsa, oyun sorunsuz çalışacaktır.
Evet hocam normal çünkü PGKi Store üzerinden yüklenen oyunlar genellikle PSN oyunları gibi görünür. Bu oyunlar resmi mağaza formatında (PKG) sunulur ve sistem tarafından PSN içeriği olarak tanınır. Ayrıca kurulum tamamlandıktan sonra ana menüde simgesi çıkıyorsa, oyun sorunsuz çalışacaktır.

Çözüm

Eyvallah bir de zaten yanlış oyunu kurmuşum PS2 oyunu çıktı.

Vallahi hangisi gerçek oyun bulması çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sağ olun oyun bir de çalışmadı bari çalışsaydı
Hocam bildiğim kadarıyla PS2 oyunlarının PS3'te çalışmamasının temel nedeni PS3'ün modeli oluyor. Bazı modeller eski oyunları desteklemiyor. Konu kirletmemek adına daha fazlasını yazmıyorum. Farklı bir probleminiz veya sorunuz olursa lütfen yeni konu açınız.

Tamama hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…