Phanteks P360A kasadan egzoz fanı çıkmaması normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
  • Etiketler Etiketler
    fan phanteks

babaci

Üstün
Merhaba, forumda önerilmesi üzerine bu kasayı aldım ama sadece iki tane ön fanı var, arkada fan yok. Bu normal mi? Biraz anormal geldi, çünkü normal olarak fan yeri var. Sistem kurulumunu bitirmek üzereyim, ne yapayım şimdi, fan alana kadar kullanmayayım mı? Keşke öneren arkadaş böyle bir durum olduğunu söyleseydi eğer normali buysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet normal onde 2 tane fan geliyor sadece.
Böyle mi kullanayım yani? Arkaya fan takmamak sorun çıkarır diye düşünüyorum. Fan alana kadar kullanmayım mı ne yapayım?

Evet normal, onde 2 tane fan geliyor sadece. Ki kasanin gorsellerinde de acik sekilde belli oluyor zaten.

Kendim de kullaniyorum kasayi egzoz fansiz sekilde ve pek de sorun degil olmamasi, o sekil de kullanabilirsin.
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsun, bir de zararlı değil mi? Arkası tamamen açık oluyor.

Egzoz fanı çok önemlidir. Alıp takman iyi olur. Kurarsın bilgisayarı yaparsın ısı testlerini. Isınmıyor ise egzoz fan almana gerek yok.

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsun, bir de zararlı değil mi? Arkası tamamen açık oluyor.
Hemen hemen 2 ay oldu alali, olmamasi tamamen zararli sayilmaz tabii ki, sicak havanin arkadan disari hizli bir sekilde atilmasi daha iyi ama bu kasanin genel hava akisi iyi oldugu icin egzoz faninin yoklugu tolere edilebiliyor.

Son düzenleme:
Hemen hemen 2 ay oldu alali, olmamasi tamamen zararli sayilmaz tabii ki, sicak havanin arkadan disari hizli bir sekilde atilmasi daha iyi ama bu kasanin genel hava akisi iyi oldugu icin egzoz fanin yoklugu tolere edilebiliyor.
Teşekkürler. Bugünlük test için idare eder yarın alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…