1 buçuk yıldır kullandığım monitör son 5 ayda yavaş yavaş çizgiler çıkmaya başladı. Ben de aldırış etmedim fakat çizgiler çok büyüdü ve artık göze batıyor. Başka kablo ile bağlamayı denedim ama hiçbir şey değişmedi. Farklı bilgisayarda da denedim fakat sonuç aynı. Panelden olduğunu düşünüyorum. Sinerji sitesinden almıştım acaba panel değişimi yaparlar mı?
Garanti süresine bakıp eğer devam ediyorsa Sinerji müşteri temsilcisine bağlanmak mantıklı olabilir. Kendileri muhtemelen kargo kodu verip sizden monitörü kargolamanızı isteyecekler ve panel kontrolü yapıp darbe kaynaklı diyecekler. Ama yine de siz bir deneyip tamir edilme fırsatını değerlendirebilirsiniz.
Garanti süresine bakıp eğer devam ediyorsa Sinerji müşteri temsilcisine bağlanmak mantıklı olabilir. Kendileri muhtemelen kargo kodu verip sizden monitörü kargolamanızı isteyecekler ve panel kontrolü yapıp darbe kaynaklı diyecekler. Ama yine de siz bir deneyip tamir edilme fırsatını değerlendirebilirsiniz.
Destek talebi açmıştım. Cevap olarak Ürünün marka garantili olduğunun bu yüzden de Philips yetkili servisinin ilgilenmesini söylediler. Philips yetkili servisinin telefon numarasını vermişler. Arayıp bilgi alıcam.