BirForumcuKişi

Üstün
Sinekkaydı seven biri olarak şu makine alınır mı tereddütteyim. Bıçak parası da cabası...

Sinekkaydı seven biri olarak şu makine alınır mı tereddütteyim. Bıçak parası da cabası...
Tam sinek kaydı değil bence. Ondan bir tık fazla. Ara bir ürün gibi bence. Ama tıraşı yeterli ise pratik olduğu kesin. Kimisine jilet iyi gelmiyor. Kimisi sinek kaydı yapan ince elek gibi olanlarla yapamıyor. Bu bence ara bir form gibi. Sakal biraz uzadı ise önce bunla olup sonra sinek kaydı ile olmak daha iyi olacaktır kanımca. Ama dediğim gibi tıraşı yetiyorsa sinek kaydı cihaza gerek kalmaz o zaman. Yani durum epey kişisel. Ben yine de aldım arada nadir kullanıyorum.

Saç sakal için bir tane cihaz var philips şarjı uzun gidiyor. Genelde o bana yetiyor ama göz altlarına doğru olan yerleri tabi onla yapamıyorsunuz. Bu o konuda daha iyi ama bu da tam sinek kaydı yapmıyor. Bundan sonra sinek kaydı yapan cihazla geçiyorum anca öyle :)

Bir de kıllara dikey tuttuğunuzda normal tıraş makineleri gibi net alamıyor. Alıyor ama tek tük böyle full kesim yapamıyor dikey tutunca. Bu yüzden cilde tam temas ettirip geçmek gerekiyor.

Tam sinek kaydı değil bence. Ondan bir tık fazla. Ara bir ürün gibi bence. Ama tıraşı yeterli ise pratik olduğu kesin. kimisine jilet iyi gelmiyor. Kimisi sinek kaydı yapan ince elek gibi olanlarla yapamıyor. Bu bence ara bir form gibi. Sakal biraz uzadı ise önce bununla olup sonra sinek kaydı ile olmak daha iyi olacaktır kanımca. Ama dediğim gibi tıraşı yetiyorsa sinek kaydı cihaza gerek kalmaz o zaman. Yani durum epey kişisel. Ben yine de aldım arada nadir kullanıyorum.

Saç sakal için bir tane cihaz var Philips şarjı uzun gidiyor. Genelde o bana yetiyor ama göz altlarına doğru olan yerleri tabii onunla yapamıyorsunuz. Bu o konuda daha iyi ama bu da tam sinek kaydı yapmıyor. Bundan sonra sinek kaydı yapan cihazla geçiyorum anca öyle :)

Bir de kıllara dikey tuttuğunuzda normal tıraş makineleri gibi net alamıyor. Alıyor ama tek tük böyle Full kesim yapamıyor dikey tutunca. Bu yüzden cilde tam temas ettirip geçmek gerekiyor.
Anladığım kadarıyla sinekkaydının bir tık üstü alıyor bu makine. Tam isteklerimi karşılamıyor o zaman. Sakalı çok hızlı uzayan ve gür uzayan biri değilim. Açıkçası sinekkaydının temiz hissiyatı hoşuma gidiyor. Şuanlık jiletten devam sanırım.

Anladığım kadarıyla sinekkaydının bir tık üstü alıyor bu makine. Tam isteklerimi karşılamıyor o zaman. Sakalı çok hızlı uzayan ve gür uzayan biri değilim. Açıkçası sinekkaydının temiz hissiyatı hoşuma gidiyor. Şu anlık jiletten devam sanırım.

Kesinlikle o sinek kaydı durumu yok. Zaten videolarda da az çok belli ediyordur. Bilmiyorum kişiden kişiye değişir mi bu durum pek sanmıyorum ama.
Örnek video hatta bazı yerlerde biraz uzun bıraktığı bile olmuş. Birkaç kez üzerinden geçmek ters düz yan almak gerekebilir. Jelatin yerini tutmaz. Ancak jiletten rahatsız olanlar için biraz uğraşarak ya da günlük daha kısa uğraşarak yeterli olabilecek seviyeye gelebilir. Sonuçta bazıları cihazdan memnun. Bazıları ise memnun değil. Bu demek oluyor ki kişinin beklentisi belki cilt durumu gibi etkenlerle beğeni durumu değişiyor.