cemkaraca

Yetkin
QP2824, QP2724 bir de Pro modeli var. En ucuzu QP2724 1.500 TL gibi bir fiyata satılıyor. En pahalı Pro modeli 3.000 TL. Pro modeline o kadar para vermeye değer mi? Özellikle sakal şekillendirme için alacağım.

QP2824, QP2724 bir de Pro modeli var. En ucuzu QP2724 1.500 TL gibi bir fiyata satılıyor. En pahalı Pro modeli 3.000 TL. Pro modeline o kadar para vermeye değer mi? Özellikle sakal şekillendirme için alacağım.
Düz modeli de iş görüyor. Fakat bıçakları çabuk yıpranıyor. İsterseniz yanına ekstra bıçak da ekleyin, o şekilde satılanlar da var.

Düz modeli de iş görüyor. Fakat bıçakları çabuk yıpranıyor. İsterseniz yanına ekstra bıçak da ekleyin, o şekilde satılanlar da var.
PHILIPS QP2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekillendirici Lime Yeşili / Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt Bu model iyidir sanırım, yedek bıçak da var. Ama ben sakal şekillendireceğim için Pro modeldeki o 0.5mm, 1mm ince ayarlama yapılan başlığı işime yarar gibi geliyor o yüzden bilemedim.

Ben olsam bunu alırdım; kutu içeriği biraz daha dolu. 5 adet başlık ile geliyor; 5'i 1 arada ayarlanabilir, 3 adet tıraş başlığı ve 1 adet gövde başlığı ile geliyor.
Modeller arasında tıraş makinesinin kendisinde değişiklik olmuyor ise bu daha mantıklı.

Pro modeller hakkında bilgim yok pro olmayanda bu daha mantıklı.

Ben olsam bunu alırdım; kutu içeriği biraz daha dolu. 5 adet başlık ile geliyor; 5'i 1 arada ayarlanabilir, 3 adet tıraş başlığı ve 1 adet gövde başlığı ile geliyor.
Modeller arasında tıraş makinesinin kendisinde değişiklik olmuyor ise bu daha mantıklı.

Pro modeller hakkında bilgim yok pro olmayanda bu daha mantıklı.
Tıraş makinesinin arasında değişiklik oluyor modeller arasında. Sanırım pro modelde daha uzun süre şarj ömrü sunuyorlar. Ama bu benim için önemli değil, her tıraştan sonra şarja takıyorum zaten sıkıntı olmuyor. Benim için tek fark kutu içeriği. Sizin attığınız modelde 1mm, 3mm, 5mm gibi ayarlanabilir başlıklar var. Pro modelde ile 9mm'e kadar her 0.5 mm artan ince ayar için bir başlık var. Pro modelde ki bu başlığı kullanır mıyım bilmiyorum açıkcası, sizin attığınız modeldeki 3mm, 5mm başlığı işimi görür mü bilemedim.