Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 23 Mayıs 2024 #1 Bu makalede Phoronix Test Suite'i Windows'a nasıl yüklendiğini adım adım göstereceğiz. İlk olarak Windows Phoronix Test Suite'i Phoronix Test Suite - Download adresinden indirin. Daha sonra zip dosyalarını ayrı bir dosyaya çıkarın ve ve install.bat dosyasını çalıştırın. .bat dosyası , ürünün kurulumu tamamlandıktan sonra kapanacak ve C:\phoronix-test-suite adında bir dizin oluşturacak. Bu dizine gidin ve phoronix-test-suite.bat dosyasını çalıştırın. Bu, Cygwin dahil ek dosyaları internetten indirip Windows'a yükleyecek. Bir sonraki sefer phoronix-test-suite'i çalıştırdığınızda tüm seçenekleri listelemesi gerek.
Bu makalede Phoronix Test Suite'i Windows'a nasıl yüklendiğini adım adım göstereceğiz. İlk olarak Windows Phoronix Test Suite'i Phoronix Test Suite - Download adresinden indirin. Daha sonra zip dosyalarını ayrı bir dosyaya çıkarın ve ve install.bat dosyasını çalıştırın. .bat dosyası , ürünün kurulumu tamamlandıktan sonra kapanacak ve C:\phoronix-test-suite adında bir dizin oluşturacak. Bu dizine gidin ve phoronix-test-suite.bat dosyasını çalıştırın. Bu, Cygwin dahil ek dosyaları internetten indirip Windows'a yükleyecek. Bir sonraki sefer phoronix-test-suite'i çalıştırdığınızda tüm seçenekleri listelemesi gerek.