Photoshop 2020 kaydet tuşuna basınca tepki vermiyor

MertM

Uzman
Windows 10 bilgisayarımda kullanıyor olduğum Adobe Premiere Pro 2019 ve Photoshop 2020 programlarımı, Windows 11 bulunan laptopuma aktardım. Kullanım sırasında iki programda da bir sorun yok. Ancak iş kaydetmeye geldiğinde Premier'de herhangi bir sorun bulunmuyorken Photoshop'ta farklı kaydet ve kaydet butonlarına bastığımda herhangi bir şey olmuyor.

Bu konuda bilgisi olan biri varsa yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Uygulamayı silip yüklemeyi denediniz mi? Muhtemelen aktardıktan sonra kayıt yolunu bulamıyor.

Uygulamayı silip yüklemeyi denediniz mi? Muhtemelen aktardıktan sonra kayıt yolunu bulamıyor.
Normalde kaydet butonuna bastığımız zaman kayıt yolunu ve formatı bizim seçmemiz gerekiyor ancak seçme ekranı gelmiyor. exe dosyası olmadığı için direk Adobe dosyalarını aktardım. Premier çalışmıyor olsa aktarma yöntemi sebebiyle olmadığını düşünecektim ancak biri çalışırken birinin çalışmaması garip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…