Pingin 10 ms yükselmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akbabuş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

O anda modemin kullanılma durumu ISS'in verdiği internetin durumu oyun veya Speedtest'in sunucu durumu gibi sayabileceğimiz birçok değişken var çok kafaya takılmamalı diye düşünüyorum eğer çok önemli bir değişim ise müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Bence bir oyunda 50-60ms alıyorken, şimdi 80-90 alıyorsam kafaya takılır hocam. O kadar ISS değiştirdim, böyle ping ile alakalı sorun yaşamadım. Bir IP değişmesinden dolayı ping değerim yükseldi. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor, ping sorunum var diyorum hat değerlerimi söylüyor bana.

Ethernet mi Wi-Fi mi kullanıyorsunuz.

Ethernet kablonuzu yenileyebilirsiniz bir ümit bir işe yarayabilir onun dışında ISS kaynaklı gibi görünmekte çünkü IP adresinizin değiştiğinden bahsediyorsunuz.

Hocam gerçekten kabloyla veya hızla alakalı bir problem sorun yok. Normalde IP'yi Ankara'dan alıyordum, tüm ping değerlerim normaldi. Lakin iki gün önce internetim aniden gitti geldi IP'yi Adana'dan veriyor. 25ms ile İstanbul'a bağlanırken şimdi 45ms ile bağlanıyorum.

Müşteri hizmetleri bu durumun normal olduğunu söyleyip duruyorlar. Statik IP talep ettim bir nevi IP aldığım yer değişir. Başka türlü nasıl çözebilirim.

Türk Telekom'a geçiş yaptım, sorun düzeldi. Netspeed bu sorunu çözmedi, portlara müdahale edemiyorlarmış. Buna ek olarak IP almama sorunu da vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…