Piranha Masa Soğutucusu İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 387
  • Etiketler Etiketler
    masa
Makaleler
2
Hocalarım hayırlı günler. Piranha marka fan aldım. A101'de 249 liraya, internette ise 300 lira civarında alabilirsiniz.

IMG_20240706_212957.webp

Fan bataryalı olduğu için şarjını doldurup her yerde kullanabilirsiniz, ama isterseniz doğrudan Type-C kablosunu bağlayıp sınırsız çalıştırın fakat kabloyu bağlayıp fanı direkt çalıştırdığınız zaman çok daha hızlı çalışıyor, iyi serinletici oluyor.

3 tane kademesi var. Şarjını doldurduğunuz zaman en alt kademe de 1 saate yakın çalışıyor, en üst kademe de en fazla 15 dakika dayanıyor.

Yaklaşık 4 yıldır kullandığım fan duman attığı için bunu aldım ama güzel geldi. Fanın başı yukarı aşağı dönüyor, sopasından çektiğiniz zaman boyu daha da uzuyor.

Tabii bir vantilatör gibi olmasa bile bunun da gideri var. Vantilatör kocaman, onu evde taşımak bile yoruyor, bu seninle her yere gelir. Dönmesini beğendim ama bana biraz malzeme kalitesi uyduruk geldi. Yani böyle babam falan bir anlık zorlasa hemen kırılır. O yüzden güzel davranırsak o da bize güzel davranır. Aslında aklımda siyah almak vardı ama nasip değilmiş, beyaz aldım.

Böyle şeyleri kendinize alıştırırsanız zararı size olur. Klimaya alışan adam normal odada duramaz. Ben sadece cam açıkken 80 derecelik ekran kartının olduğu odada oyun oynuyorum.

Böyle şeyleri kendinize alıştırırsanız zararı size olur. Klimaya alışan adam normal odada duramaz. Ben sadece cam açıkken 80 derecelik ekran kartının olduğu odada oyun oynuyorum.
Ankara'da gündüz çok sıcak akşam sanki kış günü gibi yağmur yağıp hava esiyor. Bu fan az da olsa edince serinletiyor hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt