İddia Pixel 10 serisi sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 337
  • Etiketler Etiketler
    pixel serisi

Ne Samsung, ne TSMC ile değişen bir şey yok. G4'e göre gelişme var ama örnek olarak Exynos 2500'e göre çok geride. Samsung üretirken işlemcide sorun yoktu zaten. Ama güçsüzdü ve bunu bende dahil Samsung eşekliği olarak düşündüm. Ama TSMC üretiminde bile böyleyse artık Google'ın uğraşmaması gerektiğini düşünüyorum.

TSMC üretiminde nasılmış? Daha tanıtılmadan kötü yorumlar başlamış. Eleştireceksin, topa tutacaksın onu anladık da. Tanıtılmasını bekleseydin bari

Yonga üretimini bırakması gereken bir üretici varsa o da Samsung'tur.

TSMC'nin üretimini kötüledim mi
TSMC en iyi üretici zaten. Ama G5'te bile böyle sorunlar varsa Google'ın bu işlere bulaşmaması lazım.
Buyur.

TSMC'nin üretimini kötüledim mi
TSMC en iyi üretici zaten. Ama G5'te bile böyle sorunlar varsa Google'ın bu işlere bulaşmaması lazım.
Buyur.

Eki Görüntüle 165666

Eki Görüntüle 165668
Neyle neyi karşılaştırdığının farkında bile değilsin. Flip7'deki 8 Elite daha iyi performans verecek tabi. G4'e bakarsan; 2 senelik amiral gemisi Snapdragon 8 gen 2 veya geçen seneki Exynos 2400'ün çok altında kalıyor. G5 için esas hedef bu iki yonga ayarında olmak olmalı. Kimse demiyor ki; "TSMC'ye geçtik, uçup kaçacağız, en iyi işlemciyi biz yapacağız" diye. Qualcomm'a göre en az 2 yıl geride şu an Google. Ya mantıklı değerlendiremiyorsun, ya da kasten olayı çarpıtıyorsun. Çok net ikincisi bence.

He burada Google, yıllarca Samsung'a güvendi. Samsung çuvallayınca, baktı olacak gibi değil. Üretici değiştirdi mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…