PixelExperience vs MIUI

Evde şu an uyan Note 8 var ona geçmeyi düşünüyorum. Custom ROM atmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PixelExperience değil de crDroid kursanız daha tatlı olur. Üstüne NikGapps Core paketini kurarsınız eğer GApps istiyorsanız.

Benim attığım Android 14 sürümü. Telefonunuz için bayağı crDroid sürümü çıkmış. Android 10'a kadar iniyor eski sürümler. Eski sürüm kurmak isterseniz kurabiliyorsunuz yani. Eski sürüm kuracaksanız GApps paketini Android sürümünüze uygun olarak seçin. Benim attığım 14 sürümü için. NikGapps'te de aynı şekilde Android 10'a kadar destek var.

Hocam NikGApps buldum vanilla (yani Google servis yüklü olmayan cihazlara )yüklememizi sağlıyor.
PixelExperience arayüzü kullanıyor sanırım da fark ne tam olarak?

Son düzenleme:
Hocam NikGApps tam olarak ne?

Google uygulamalarını sistem uygulaması olarak kurabildiğiniz bir proje. Google hesabıyla giriş yapma, rehberi senkronize etme gibi temel Google işlevlerini kullanabilmenizi sağlar NikGapps. Tıpkı diğer GApps paketleri gibi. OpenGApps, MindTheGApps gibi birçok paket var.

Ve crDroid de Pixel OS arayüzü kullanıyor sanırım da fark ne tam olarak?

Fark, varsayılan olarak Google'dan arındırılmış, çok temiz bir şekilde geliyor olması. Siz istediğiniz GApps paketini kurarak sadece işinize yarayacak olan uygulamaları bu sayede koruyabilirsiniz. Hem telefon alanından tasarruf sağlarsınız hem de arka planda çalışan fazladan Google uygulamaları olmaz. Bu şekilde pilden de tasarruf sağlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…