Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.556 Çözümler 8 Beğeniler 2.653 Yer Trabzon/Şalpazarı 14 Nisan 2026 #1 Bir virüs bulup veya geliştirip Dünya'yı o virüsle Allah'ına kavuşturmak istiyorsanız bu oyuna bakın derim.
Bir virüs bulup veya geliştirip Dünya'yı o virüsle Allah'ına kavuşturmak istiyorsanız bu oyuna bakın derim.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.454 Çözümler 69 Beğeniler 5.364 Yer Haddonfield, Illinois 14 Nisan 2026 #2 "Hırtgeberten3000 Çin'de yayılmaya başladı."
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 14 Nisan 2026 #3 Ömer_Yeter dedi: Bir virüs bulup veya geliştirip Dünya'yı o virüsle Allah'ına kavuşturmak istiyorsanız bu oyuna bakın derim. Genişletmek için tıkla... Çocukken telefondan çok oynadım sonra PC için çıktı bi 40 saat de orada gömdüm. Tatlı oyundur. Daha doğrusu PC için çıkmadı ben PC'den alma fırsatı elde ettim.
Ömer_Yeter dedi: Bir virüs bulup veya geliştirip Dünya'yı o virüsle Allah'ına kavuşturmak istiyorsanız bu oyuna bakın derim. Genişletmek için tıkla... Çocukken telefondan çok oynadım sonra PC için çıktı bi 40 saat de orada gömdüm. Tatlı oyundur. Daha doğrusu PC için çıkmadı ben PC'den alma fırsatı elde ettim.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.556 Çözümler 8 Beğeniler 2.653 Yer Trabzon/Şalpazarı 14 Nisan 2026 #4 Michael MYERS dedi: "Hırtgeberten3000 Çin'de yayılmaya başladı." Genişletmek için tıkla... Aslında bu daha çok yaralı bir virüs olmuş. Gerçi Çin gibi bir yerde hırtların olayı nedir bilemedim
Michael MYERS dedi: "Hırtgeberten3000 Çin'de yayılmaya başladı." Genişletmek için tıkla... Aslında bu daha çok yaralı bir virüs olmuş. Gerçi Çin gibi bir yerde hırtların olayı nedir bilemedim