D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Beğeniler 649 18 Aralık 2025 #1 Valla bu fiyata bedava, kaçırmayın derim.
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 Beğeniler 1.170 18 Aralık 2025 #2 Hikayesi var mıydı bu oyunun Co-op şekilde?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 18 Aralık 2025 #3 ExellionTR dedi: Hikayesi var mıydı bu oyunun Co-op şekilde? Genişletmek için tıkla... Hikayesi yok sadece görevlerden görevlere gidiyorsunuz. Oyunu bitirmiştim önceden ve bayağı severek oynamıştım.
ExellionTR dedi: Hikayesi var mıydı bu oyunun Co-op şekilde? Genişletmek için tıkla... Hikayesi yok sadece görevlerden görevlere gidiyorsunuz. Oyunu bitirmiştim önceden ve bayağı severek oynamıştım.
KS KS D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Beğeniler 649 18 Aralık 2025 #4 ExellionTR dedi: Hikayesi var mıydı bu oyunun Co-op şekilde? Genişletmek için tıkla... Co-op şekilde var mı bilmiyorum, hikayesi var gibi de yok gibi de. Online'da akan bir oyun daha çok, ben daha İngiliz sunucularına girmeyi çözemedim
ExellionTR dedi: Hikayesi var mıydı bu oyunun Co-op şekilde? Genişletmek için tıkla... Co-op şekilde var mı bilmiyorum, hikayesi var gibi de yok gibi de. Online'da akan bir oyun daha çok, ben daha İngiliz sunucularına girmeyi çözemedim
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 18 Aralık 2025 #5 deniz745 dedi: Online'da Genişletmek için tıkla... Hocam, online kısmı oyunun neredeyse ölü. Yani ben en azından aramayı başlattığımda bir 5 dk bekliyordum.
deniz745 dedi: Online'da Genişletmek için tıkla... Hocam, online kısmı oyunun neredeyse ölü. Yani ben en azından aramayı başlattığımda bir 5 dk bekliyordum.
KS KS D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Beğeniler 649 18 Aralık 2025 #6 Ömer_Yeter dedi: Hocam, online kısmı oyunun neredeyse ölü. Yani ben en azından aramayı başlattığımda bir 5 dk bekliyordum. Genişletmek için tıkla... İşte TR serveri tarzı bir yere atıyor. İngiliz sunucuları Full dolu, DC'de bir adam ekran paylaşmıştı bastığı gibi Full servera atıyordu.
Ömer_Yeter dedi: Hocam, online kısmı oyunun neredeyse ölü. Yani ben en azından aramayı başlattığımda bir 5 dk bekliyordum. Genişletmek için tıkla... İşte TR serveri tarzı bir yere atıyor. İngiliz sunucuları Full dolu, DC'de bir adam ekran paylaşmıştı bastığı gibi Full servera atıyordu.