PlayStation 2'de, PS3 için üretimi olan PES 2013 çalışır mı? İnternette çalışacağını ama aynı kalitede olmayacağına dair yazılar vardı. Ama daha görüntü kablosunu bağlayabilecek bir AV girişi bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Chloe Price
Uzman
Nasıl çalışacak merak ediyorum. Donanımsal ve yazılımsal olarak böyle bir şey mümkün değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7
Yetkin
İnternette yazanlardan sonra bir kuşkuda kaldım çalışıyor diye bir şey demedim lütfen sorumun cevabını verin.
SupraSonic
Uzman
Çalışmaz tabii ki. İsterseniz deneyin, disk okunamadı hatası tarzı bir hata verir zaten.
Oyunun PS2 sürümü var mış evet ama bunun için PS2 diski lazım.
Windows 7
Yetkin
Çalışmaz tabii ki. İsterseniz deneyin, disk okunamadı hatası tarzı bir hata verir zaten.
Anladım hocam ben de bir forumda denk geldim bir kişi şunu yazmış aklımda kalmıştı sağ olun.
Chloe Price
Uzman
Oyunun PS2 sürümü mevcuttur.Hayır, çalışmaz. PES 13 sadece PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS ve PC için çıkış yaptı. PS2 için herhangi bir destekleri yok.
Pro Evolution Soccer 2013 - Wikipedia
0xraptoRwave
Üstün
PS2 diski lazım. Zira PS3/PS2 sürümü arasında çok büyük farklılıklar var. Hem oynanış, hem UI, hem kalite baştan aşağıya farklı. PES 5 gibi düşünün.
Futbol oyunlarıyla aram olmadığı için gözümden kaçmış hocam. Teşekkürler bilgi için.