salih27 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 4 11 Mayıs 2025 #1 PlayStation 3 fat kasam var, ekrana görüntü gelmiyor ve güvenli modda başlatamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
PlayStation 3 fat kasam var, ekrana görüntü gelmiyor ve güvenli modda başlatamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 11 Mayıs 2025 #11 199 dedi: Zaten güvenli mod açılmıyor ve ekran gelmiyorsa sarı ışık verir bu da aletin gg olması demek. Genişletmek için tıkla... Işık rengini belirtmediği için yazdım. Belki HDMI bozulmuşta olabilir yani Artı 0 Eksi
199 dedi: Zaten güvenli mod açılmıyor ve ekran gelmiyorsa sarı ışık verir bu da aletin gg olması demek. Genişletmek için tıkla... Işık rengini belirtmediği için yazdım. Belki HDMI bozulmuşta olabilir yani
KS KS salih27 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 4 11 Mayıs 2025 #12 Afterbyte dedi: Işık rengini belirtmediği için yazdım. Belki HDMI bozulmuşta olabilir yani Genişletmek için tıkla... Yeşil ışık yanıyor sonra sarı ışıktan kırmızıya dönüyor. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Işık rengini belirtmediği için yazdım. Belki HDMI bozulmuşta olabilir yani Genişletmek için tıkla... Yeşil ışık yanıyor sonra sarı ışıktan kırmızıya dönüyor.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 11 Mayıs 2025 #13 salih27 dedi: Yeşil ışık yanıyor sonra sarı ışıktan kırmızıya dönüyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Cihazda donanım arızası var. Tamir ettirmeyi deneyebilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam slim kasaya geçiş yapardım. Artı 0 Eksi
salih27 dedi: Yeşil ışık yanıyor sonra sarı ışıktan kırmızıya dönüyor. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Cihazda donanım arızası var. Tamir ettirmeyi deneyebilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam slim kasaya geçiş yapardım.