PlayStation 3 kaça satılmalı?

PS3'e SSD koysan ne koymasan ne, 20 yıllık cihazdaki tüm oyunlar hard drivea göre pekala optimiza zaten. Ki sata 1 olması gerek ps3'ün anakartının, çok manidar bir iş değil yani SSD'li olması.

Kollar muhtemelen zaten orijinal değil, 8K eder fiyat biçmek komik olmuş baya.

Kollar orijinal hocam sökeyim isterseniz açın bakın içine
GTA 5'te Watch Dogs'ta HDD'de iken oyunun takılmalarını bir ben bir de uzun zaman PS3 kullanmış olanlar bilir. Lütfen gidip aktif olan ve düzgün olan diğer ilanlara bakın 2. el sitelerinden sonra buraya gelip insanlara laf edin. Ayıptır söylemesi piyasasının güncel durumu hakkında 0 bilginiz var gelmiş boş şeyler söylüyorsunuz. Bende memnun değilim piyasasından fakat ayak uydurmak zorundayım. Tek başıma piyasayı düşüremem veya arttıramam, sadece piyasasındaki diğer ilanlara bakarak fikir verilmesini istemiştim eleştirilmek istememiştim.

Attığınız ilanların neredeyse çoğunda bilgi bile yok. Birisi ekranda çizgi çıkartıyormuş birisi 2025'ten kalma birisi Param Güvende açık olmasına rağmen satmayı kabul etmiyor muhtemelen dolandırıcı. Kaliteli ilan bulabilir misiniz ricaa etsem?
Not: İlanlardan birisi zaten satılmış bile ilanı silmemiş hâla sadece

Ha bu arada Series S ilanları için sağ olun eğer satılmazlarsa ve elimdeki PS3'ü sattığım zaman direkt onlardan birisini alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…