Rehber PlayStation 3

Kullanmaktan en çok zevk aldığım konsolumdur kendisi, yeri ayrıdır. PlayStation 3 döneminde çıkan özel oyunlar zirvedir benim için.

Kullanmaktan en çok zevk aldığım konsolumdur kendisi, yeri ayrıdır. PlayStation 3 döneminde çıkan özel oyunlar zirvedir benim için.
Sadece PS3 değil. Bütün 7.nesil oyun konsollarının oyunları çok iyi.

Sadece PS3 değil. Bütün 7.nesil oyun konsollarının oyunları çok iyi.

7. jenerasyon oyun konsollarından sadece PlayStation 3'e sahip oldum. O yüzden diğerki konsollar için şahsi fikrim yok. Özel oyun bakımından Uncharted serisi olsun, inFAMOUS serisi olsun, The Last of Us olsun vs hepsinin temeli bu zaman atıldı. 7. jenerasyon her zaman zirve kalacak bence

İfadeler: 199
Ben bütün 7.nesil konsolları kullandım.

En iyi 7.nesil konsol benim profilimdeki zaten.

Bende normalde PS2 vardı. Çok da severdim PS2 mi. Bir gün arkadaşımın evine gittim onunda PS3 Slim'i vardı. Gel dedi Uncharted 3 oynayalım dedi bende kabul ettim. Ve o anki o kol hissiyatı olsun kablosuz özellik olsun çok hoşuma giden bir konsoldu. Şu anda çok fazla kişide bulunmuyor ama hep bir tane PS 3 Slim e sahip olmak hayalimdi.

Konsolcularda çok fazla oluyor. Herhangi birinden al gitsin.

Konsolcularda çok fazla oluyor. Herhangi birinden al gitsin.

Konsolcularada fazla güvenemiyorum. Çevremde de öyle konsol veya oyun tutkunu biri yok. Ama bir tane PS3'üm olsa güzel olurdu PES 2013 Blur falan oynardım sürekli.

Anılarımı çok ucuza satmış gibi hissediyorum, çok özlddim PS3'ümü. Samimi aletti

İfadeler: 568
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…