Simon Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.593 Makaleler 23 Çözümler 47 Beğeniler 18.412 Bugün 10:44 #1 Gelistirilme asamasinda su an emulator. PS4'unuz varsa Switch almayi bir sure bekletebilirsiniz. PS4 EMULATÖR - PS4 Nintendo Switch Emulatörü Geliyor Emulatör yapım aşamasındadır public olarak verildiği zaman forum sitemizde paylaşılacaktır. www.mcpsp.com
Gelistirilme asamasinda su an emulator. PS4'unuz varsa Switch almayi bir sure bekletebilirsiniz. PS4 EMULATÖR - PS4 Nintendo Switch Emulatörü Geliyor Emulatör yapım aşamasındadır public olarak verildiği zaman forum sitemizde paylaşılacaktır. www.mcpsp.com
Kaays Bilgin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.781 Yer The Lands Between Bugün 10:56 #2 PS2 oyunlarını düzgün çalıştıramıyor daha.
KS KS Simon Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.593 Makaleler 23 Çözümler 47 Beğeniler 18.412 Bugün 11:03 #3 Kaays dedi: PS2 oyunlarını düzgün çalıştıramıyor daha. Genişletmek için tıkla... Nasil ya? Ben de PS3 var o bile iyi calistiriyor.
Kaays dedi: PS2 oyunlarını düzgün çalıştıramıyor daha. Genişletmek için tıkla... Nasil ya? Ben de PS3 var o bile iyi calistiriyor.
yusufumm07 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.288 Çözümler 10 Beğeniler 2.052 Bugün 11:12 #4 Kaays dedi: PS2 oyunlarını düzgün çalıştıramıyor daha. Genişletmek için tıkla... Ps2'de emülatörde çoğu oyunu oynadım GodFather Matrix Scarface Punisher tabi emülatörün düzgün çalışması için Pc'nin de iyi olması lazım.
Kaays dedi: PS2 oyunlarını düzgün çalıştıramıyor daha. Genişletmek için tıkla... Ps2'de emülatörde çoğu oyunu oynadım GodFather Matrix Scarface Punisher tabi emülatörün düzgün çalışması için Pc'nin de iyi olması lazım.
Kaays Bilgin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.781 Yer The Lands Between 58 dakika önce #5 Simon dedi: Nasil ya? Ben de PS3 var o bile iyi calistiriyor. Genişletmek için tıkla... Ufak donmalar oluyor. GoW 1 ve 2yi denedim, NFS Carbon ve Underground 2yi denedim ve son olarak Bully'yi denedim, NFS U2 hariç hepsi rezildi şahsen. yusufumm07 dedi: Ps2'de emülatörde çoğu oyunu oynadım GodFather Matrix Scarface Punisher tabi emülatörün düzgün çalışması için Pc'nin de iyi olması lazım. Genişletmek için tıkla... PC? PS4'ten bahsediyoruz ama.
Simon dedi: Nasil ya? Ben de PS3 var o bile iyi calistiriyor. Genişletmek için tıkla... Ufak donmalar oluyor. GoW 1 ve 2yi denedim, NFS Carbon ve Underground 2yi denedim ve son olarak Bully'yi denedim, NFS U2 hariç hepsi rezildi şahsen. yusufumm07 dedi: Ps2'de emülatörde çoğu oyunu oynadım GodFather Matrix Scarface Punisher tabi emülatörün düzgün çalışması için Pc'nin de iyi olması lazım. Genişletmek için tıkla... PC? PS4'ten bahsediyoruz ama.