PlayStation 4'e SSD takmak çok fark yaratır mı?

UcuzGamer59

Becerikli
Bakın şimdi kafa karıştırmadan anlatmaya çalışacağım. Elimde PS4'ün içindeki 1 TB bir HDD, 128 GB bir SSD ve bilgisayarımdaki 960 GB SSD var. Bilgisayarımda 960 GB yere ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Sizce PC'deki 960 GB SSD'yi PS4'e takıp, 128 GB SSD'yide PC'ye taksam nasıl olur? SSD PS4'te çok fark yaratır mı? Takacak olursam nasıl takacağım? Fat kasa kullanıyorum.

Biz Xbox One X'e takınca yeniden doğmuştu alet. Muhtemelen PS4'e de çok yakışır.
Hocam işlemlere başladım. PC'deki 960 GB SSD'deki verileri 128 GB olana kopyalıyorum. Zaten PC'de çok yere ihtiyacım yok. Ondan sonra 960 GB SSD'yi PS4'e takıp HDD'deki verileri SSD'ye kopyalayacağım. Sonrada SSD'yi PS4'e takacağım ve işlem bitecek.

Hocam işlemlere başladım. PC'deki 960 GB SSD'deki verileri 128 GB olana kopyalıyorum. Zaten PC'de çok yere ihtiyacım yok. Ondan sonra 960 GB SSD'yi PS4'e takıp HDD'deki verileri SSD'ye kopyalayacağım. Sonrada SSD'yi PS4'e takacağım ve işlem bitecek.

PC'den sökmeden önce PS4 hangi formatta disk alıyormuş ona da bir bakın. Belki FAT32 vs. bir formatlama gerektirebilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt