RamKokusuSeven 10 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 988 Çözümler 3 Beğeniler 677 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 19:08 #1 Selam, oyunun PS Plus'ta olduğunu duydum ve oyun hoşuma da gitti. Hiç deneyimi olan oldu mu? Ya da oynayan varsa oyunu önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 19:34
Selam, oyunun PS Plus'ta olduğunu duydum ve oyun hoşuma da gitti. Hiç deneyimi olan oldu mu? Ya da oynayan varsa oyunu önerir misiniz?
mr.esat 43 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.532 Çözümler 12 Beğeniler 5.634 Bugün 19:17 #2 Keyifli oyun. Mekanikler güzel. Huzurlu bi gameplayi var. Ben severek oynadım uzun süre. Her yere DLC sıkıştırmasalarmış bi de hairka olurmuş, alabiliyorsanız pahalı editon alın.
Keyifli oyun. Mekanikler güzel. Huzurlu bi gameplayi var. Ben severek oynadım uzun süre. Her yere DLC sıkıştırmasalarmış bi de hairka olurmuş, alabiliyorsanız pahalı editon alın.
KS KS RamKokusuSeven 10 Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 988 Çözümler 3 Beğeniler 677 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 19:20 #3 mr.esat dedi: Keyifli oyun. Mekanikler güzel. Huzurlu bi gameplayi var. Ben severek oynadım uzun süre. Her yere DLC sıkıştırmasalarmış bi de hairka olurmuş, alabiliyorsanız pahalı editon alın. Genişletmek için tıkla... Zaten PS Plus'tan oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 19:34
mr.esat dedi: Keyifli oyun. Mekanikler güzel. Huzurlu bi gameplayi var. Ben severek oynadım uzun süre. Her yere DLC sıkıştırmasalarmış bi de hairka olurmuş, alabiliyorsanız pahalı editon alın. Genişletmek için tıkla... Zaten PS Plus'tan oynayacağım.